[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Sarunas par visu aktuālo
copmanis78Datums: Svētdiena, 06.05.2012, 20:34 | Ziņa # 631
Copmanis-ziņnesis
Grupa: Savējie
Komentāri: 2573
Reputācija: 13
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba

copmanis78Datums: Svētdiena, 06.05.2012, 20:36 | Ziņa # 632
Copmanis-ziņnesis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba

BebrsDatums: Svētdiena, 06.05.2012, 21:37 | Ziņa # 633
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1412
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
internetu skatos ar mozillu. Brīžiem man parādās gļuks - neverās vaļā logs kad kādam gribu paaugstināt reputāciju, piemēram par fotoatskaiti. Spiežu uz reputāciju un nekas nenotiek. Kur kādus iestatījumus jāpamaina?

Nav bildes- nav zives :D

BebrsDatums: Svētdiena, 06.05.2012, 21:39 | Ziņa # 634
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Mūspusē jau nārsto nēģi, vimbas, brekši.

BorodaDatums: Svētdiena, 06.05.2012, 21:53 | Ziņa # 635
Grupa: Dzēstās
Quote (Bebrs)
internetu skatos ar mozillu. Brīžiem man parādās gļuks - neverās vaļā logs kad kādam gribu paaugstināt reputāciju, piemēram par fotoatskaiti. Spiežu uz reputāciju un nekas nenotiek. Kur kādus iestatījumus jāpamaina?

Tev tak arī LMT mobīlais internets?

BorodaDatums: Svētdiena, 06.05.2012, 21:55 | Ziņa # 636
Es domāju, ka mana neta problēmas ir tikai Latvijas mobilā ineta ziņā. Te ir te nav.. spēlējam paslēpes :D

BebrsDatums: Svētdiena, 06.05.2012, 22:04 | Ziņa # 637
Quote (Boroda)
Tev tak arī LMT mobīlais internets?

Jā, vispār man kaimiņam dēls ieriktējis kaut kādu antenu, baigi labi tagad ejot nets. Kad tikšu skaidrībā kā kas iespējams tad padošu ziņu

BorodaDatums: Svētdiena, 06.05.2012, 22:14 | Ziņa # 638
Man ta jāiztiek, kas Rīgā ir. Brīžiem super duper, brīžiem izmet no neta. It sevišķi, ja garāku penteri esmu uzrakstījis. :)

copmanis78Datums: Sestdiena, 12.05.2012, 00:14 | Ziņa # 639
Copmanis-ziņnesis

copmanis78Datums: Sestdiena, 12.05.2012, 00:15 | Ziņa # 640
Copmanis-ziņnesis

copmanis78Datums: Sestdiena, 12.05.2012, 00:16 | Ziņa # 641
Copmanis-ziņnesis

copmanis78Datums: Sestdiena, 12.05.2012, 00:22 | Ziņa # 642
Copmanis-ziņnesis

BorodaDatums: Sestdiena, 12.05.2012, 00:25 | Ziņa # 643
Makšķerēšanas noteikumi atļauj jūrā izmantot copes rīkus, kuriem ir ne vairāk par četriem āķiem, taču vienmēr atrodas tādi badakāši, kuriem likumi pie vienas vietas un vajag daudz un vēl vairāk. Tie reņģu ķeršanai gadu no gada savām pariktēm sien arī sešus āķus un ir pikti, kad godīgie kolēģi aizrāda.

A zvejniekiem pofig, viņiem ir reņģu tīkli un pustonna neskaitās loms, bet tikai neveiksme. ......

parcopiDatums: Svētdiena, 13.05.2012, 13:15 | Ziņa # 644
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

copmanis78Datums: Trešdiena, 16.05.2012, 00:43 | Ziņa # 645
Copmanis-ziņnesis

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv