šorīt noskatījos atkārtojumu. viss skaidrs. nebija normāls dekoltē nodziedāja slikti un kustējās tas govju bars pa skatuvi diezgan neveikli esmu vīlies
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
šorīt noskatījos atkārtojumu. viss skaidrs. nebija normāls dekoltē nodziedāja slikti un kustējās tas govju bars pa skatuvi diezgan neveikli esmu vīlies
Marti , ko Tu saproti no jaunajiem modes kliedzieniem horeogrāfijā, uzstāšanos takš gatavoja ļoti kompetenta profesionāļu komanda !? Ja nopietni, tad lielākais latviešu klupšanas akmens vienmēr ir paši latvieši. Vienmēr tā nevajadzīgā visa sarežģīšana un kombinēšana, sagrozīšana, ka paši vairs nesaprot ko īsti sameistarojuši... Diemžēl, bet tā laikam ir diagnoze...
A man kaut kā pofig vispār uz tādiem pasākumiem un es tos neskatos. Manis pēc visādas Eirovīzijas, okartes un citādus nevajadzīgus šovus varēja nemaz nerādīt Labāk būtu vakar futeni rādījuši Latvija vs Polija....
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Manis pēc visādas Eirovīzijas, okartes un citādus nevajadzīgus šovus varēja nemaz nerādīt
Piekrītu! par futbolu neteikšu,bet makšķernieku raidījumus varētu vairāk...un vēlams vietējos-citādi jāskatās uz tām lielām ārzemju zivīm un jāapskauž tos,kas tur makšķerē...
Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani