[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Sarunas par visu aktuālo
copmanis78Datums: Otrdiena, 06.12.2011, 02:35 | Ziņa # 376
Copmanis-ziņnesis
Grupa: Savējie
Komentāri: 2573
Reputācija: 13
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Es negribu nenoviena slēpties un arī nekādus ceinerus negribu maksāt ,pietiek jau ka MK nopērku.Vispār ,kad es visu šiti hui.u iedomājos es palieku riktīgi Galvenais jau ,ka ieviešot to licenzēto makšķerēšanu ,kas tad labāks būs ,nejau zivju vairāk palikss,vienkārši kāds labi pelnīs ls,neko īpaši neiegūldot. ne

parcopiDatums: Otrdiena, 06.12.2011, 09:26 | Ziņa # 377
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Drīz jau vārdu salikuma "licencētā makšķerēšana" vien jau paliks nelabi
Licencētās makšķerēšanas ieviesēji Gauju izraka?
Viņi tur pumpainos ielaida?
Viņi tos paši audzēja par savu naudu?
Kur ir labiekārtotas stāvvietas, piebraucamie ceļi, soliņi miskastes u.t.t. ???
Par ko maksāt? Par to pumpainais izdomājis no jūras iepeldēt upē, bet kāds uz tā visa rēķina grib nopelnīt, pie tam neieguldot neko un pretī nedodot neko. Augstākās pakāpes stulbums! dusma
Es vēl piekrītu, ka ezerā(i ta nelielā) licencētās makšķerēšanas modelis varētu darboties, bet licencēt publisku upi, vai kādu tās posmu ir mantrausība. Tad jūru arī var licencēt, tikai kas to kontrolēs un kādu servisu piedāvās?
Ai, nav vērts cepties no paša rīta!
Ne asakas visiem un jauku dienu! fish

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

kapracisDatums: Otrdiena, 06.12.2011, 13:26 | Ziņa # 378
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1233
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
bagātiem vīriem ir spēks rokās, sakari pareizajos kabinetos un mēs tik varam kko čaukstināt un stāvēt pie ratiem....nolemts ir-un būs LM! kaut viņu jupis rāvis!!! lēni, bet mērķtiecīgi viņi uz to gāja.

BBebrsDatums: Otrdiena, 06.12.2011, 22:34 | Ziņa # 379
Grupa: Dzēstās
Kārtējais pasākums kad uz cilvēku rēķina taisa biznesu. Tas pats humors ka laukos par šķūņiem un āra mazmājiņām ar iekasēs nekustamā īpašuma nodokli. Es personīgi nezinu nevienu vietu Latvijā kur LM nebūtu naudas izkrāpšana. Solīto labumu - kaut vai piemēram pastiprinātas kontroles ziņā nekā nav. Iztaisa kādu paraugreidu, izbļasustās pa avīzēm cik kas kā noķerti bet reāli, piemēram zivju migrācijas laikā kontroles nav. Mana nostāja pret LM ir krasi negatīva. Copmaņi tač paši redz kas LM vietās notiek.

vieplisDatums: Otrdiena, 06.12.2011, 23:43 | Ziņa # 380
Forelists
Komentāri: 309
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Ņirga nāk. Kurš supermens spēs izkontrolēt licencētā posma abus krastus? :D

copmanis78Datums: Piektdiena, 09.12.2011, 14:29 | Ziņa # 381
Copmanis-ziņnesis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Nosaka vienotu zvejas tīklu tirdzniecības un aprites kārtību
http://parcopi.lv/stuff....1-0-208

BorodaDatums: Piektdiena, 09.12.2011, 15:15 | Ziņa # 382
Nu tā, tad ar zeķubiksēm vairs uz copi nevarēs doties...

copmanis78Datums: Trešdiena, 14.12.2011, 19:00 | Ziņa # 383
Copmanis-ziņnesis

BebrsDatums: Trešdiena, 14.12.2011, 23:49 | Ziņa # 384
Komentāri: 1412
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Ta staburaga līdaka ir sīcene salīdzinot ar šo Lielupes 14 nieci, krāsojums ar tai smuks Līdaka

Nav bildes- nav zives :D

BebrsDatums: Ceturtdiena, 15.12.2011, 15:52 | Ziņa # 385
Man inbox.lv never vaļā. Citiem arī tā ir?

BorodaDatums: Ceturtdiena, 15.12.2011, 15:54 | Ziņa # 386
Inbox pārtaisa pirmo lapu (tjipa uzlabo). Man iet ok jau. Gan jau arī citiem aizies.

BebrsDatums: Ceturtdiena, 15.12.2011, 16:02 | Ziņa # 387
Nu i labi, viens rēķins paliks nesamaksāts plaude

spulgitsDatums: Ceturtdiena, 22.12.2011, 14:28 | Ziņa # 388
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Nezināju kur īsti likt.

Normunds Grabovskis informē.Tīkli atgriežāš....

Zvejnieku asociācija pastiprināti bīda caur 2 ministrijām labojumus zvejniecības likumā, kas atļautu atjaunot Latvijas iekšējos ūdeņos zveju ar vadiem, tīkliem un murdiem, cik zinu, tad sarakstā ir daudz ezeru gan pierīgā, gan citur Latvijā, piemēram Baltezeri, Babīte u.t.t..

Copmaņi, šis nu noteikti ir tas brīdis, kad mums ir jāvienojas vienotā spēkā, neatkarīgi no sociāliem slāņiem, tautības un seksuālās piederības, jo, ja mēs to neizdarīsim vis drīzākajā laikā, tad drīz vien daudzos ezeros un upēs visās labākajās zivju vietās stāvēs tīkli un murdi.

Ja jau tā zveja notiktu saskaņā ar kaut kādiem zinātniskiem pētījumiem, ka tur vajag izņemt tik tonnas raudu, tur pasmelt pličus un auslejas, lai citām zivīm pietiek barības, bet pie mums jau nekad tā nav bijis un tik drīz nebūs, kāsīs tikai rupjās zivis, tātad ezeri paliks makšķerniekiem neinteresanti.

MOSP puikiem būtu īstais laiks taurēt trauksmi un mēģināt izdarīt it kā neiespējamo, apvienot copmaņus, vākt demitiem tūkstošus parakstu, rakstīt un runāt TV un radio
No savas puses apņemos aktīvi iesaistīties dialoga starp zvejniekiem un makšķerniekiem veidošanā un atspoguļošanā caur CL un MN

Diemžēl man nav pieejams paredzamo izmaiņu teksts, ceru, ka MOSP varētu kopiju dabūt, lai varam tam likt pretī pamatotas pretenzijas un savus ieteikumus.

Raksts no CL.

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

spulgitsDatums: Ceturtdiena, 22.12.2011, 14:33 | Ziņa # 389
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Atvainojos par kļūdu.Tīkli atgriežās.

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

BorodaDatums: Ceturtdiena, 22.12.2011, 15:05 | Ziņa # 390
Te ir tāds sarakstiņš.

http://www.zm.gov.lv/?sadala=2106

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv