Es jau teic ka būs sūdi kad ielika to pumpaino jampampiņu Vājoņa vietā. Ja brīnuma kārtā makšķernieki sasparojas kaut kādām kopīgām aktivitātēm šajā sakarā tad arī skaļi jābļauj ka ZF makšķernieki ienes vairāk naudu nekā zvejnieki un pats galvenais - lai uz ZF no valsts budžeta tiktu pārskaitīta pilnīgi visa nauda par kartēm kā arī citi ienākošie maksājumi kas saistīti ar ūdeņiem. Tad līdzekļu pietiks arī kontrolei un ja vēl piespiedīs to kontroli normālis strādāt es ticu ka būs krietni labāk.
cik saprotu, tad šis tam msop (vai kā tur sauc to ērgļa blici) būtu viens labs darbiņš ko padarīt. zivnieks jau ar tai blicē. var jau būt, ka pie tā tieši tagad strādā.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
mjā....vo šitas ir pipec.... katrā ziņā man ir prieks, ka MOSP's vismaz šajā jautājumā arī ir pret un malā stāvot noteikti nepaliks, bet cik saprotu, ka tas vēl tikai baumu līmenī un vēl jānogaida, lai būtu kaut kas taustāmāks uz kā pamata varētu brēkt virsū
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Kaut kā tās tīklu lietas tiek pirms svētkiem cilātas...tad kad tauta pārsvarā atpūšas. Negribētu jaunā gada pirmajās dienās uzzināt kaut kādus (pankūka) ....pēkšņi pieņemtos klusos lēmumus...
Šur tur ezerus ar tīkliem kāš jau sen,vienīgais par kuru ezeru tauta bij pukšējusi visvairāk Burtnieks.Kad vasaras beigās tiku rakstijis ka man vienu mīļu ezeru ar tīkliem kāš jau vairākus gadus un vaicāju padomu cik,ko un kādā laikā var likt ezerā, tad komentu nebij. Tagad tas skars plašāku loku un tauta sarosās.Secinājums,kamēr vairumu problēma neskar,tikmēr ir po.
Stulbums! Dikti ceru, ka neizdosies izbīdīt šo marazmu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)