Lielupe ir tīklinieku Meka. Esmu sastapis inspektorus, bet 3 reiz apmēram 20 gadu laikā. Vienreiz pats iekritu, jo karte nebij līdz, ziemā, viens uz ledus...sen tas bij, karšu pirmajā vai otrajā gadā. Ar 1ls tiku cauri. A vēlreiz, pirms gadiem 8-10 piešļūca motorene, pāri manai gruntenei, un mums no krasta ķerošajiem pat somas pārbaudīja, vai ko neslēpjam. Nu jocīgi tie inspektori...
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es te nevaru saprast ko darīt, itkā gaidu ledu, jo gribas pamēģināt, itkā negaidu, jo varētu vēl aizbraukt pamēģināt padžigot ar pavadiņas sistēmu. NEKAD neesmu rudenī copējis, parasti man cope beidzās ar skolas sākumu. Šogad laikam jāpamēģina. Itkā laukos Ogres upē līmenis zemāks nekā vasarā, tad tik jāmēģina būs laikam nākamajās brīvdienās.
Izbaudi rudens copi,kamēr vēl ļadus nav pārklājis ūdeni.Uz ledus vēl paspēsi.
Pievienojos par 100%!