ar visu beigto bebru iekšā?:)) cik diametrā tas murds ir? man šitie patīk! ik sevišķi ja diametrs ir ap 30 cm. ir tādi ap50 cm, bet tie man par lielu šķiet.
Nezinu kas tas par diametru Bet tam vienam murdam tāds pats, kā bija tam, kurā iekšā bija bebrs Otrs drusku lielāks
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ja pēc laiciņa tie murdiņi tur vēl būs, tad to mazāko ar Jutrixu nopirksim Lai ir katram pa murdiņam, ko ielikt, kamēr paši copējam A kad tīri vēžot, tad tāpat interesantāk ar krītiņiem!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Krītiņus mēs uztaisīsim un pārtaisīsim pagājušā gada ražojumus Bet kādu murdiņu tāpat klāt jāpaņem, viens uz diviem ir par maz
Albert, ar kādiem rīkiem parasti darbojies? uz kurām vēžu sugām met aci?
Pārsvarā ar krītiņiem. Murdiņus lieku reti. man jau patīk staigāt un cilāt tos krītiņus! Acis metu uz dzeloņvaigu vēžiem maijā un pēc tam vasarā uz signālvēžiem. Vietējās sugas nav sanācis ķert