Nu jā, līdz maijam jau vairs nav ilgi! Varēs gan vēžošanas, gan līdaku sezonu atklāt!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es ceru, ka man šogad sanāks tikt pie normāla dzeloņvaigu vēža, nevis pie viena eksemplāra pa reizi
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Kapraci - es jau pagājušajā sezonā tā darīju. Lomā tika tradicionālais viens vēzis Es gan divreiz tik liku to murdiņu, kad copēju
varbūt sagadījās tad, kad čaulas mainīja. šosezon biežāk liec, pamaini vietas un varbūt atstāj uz pāris dienām kādu reiz, jo varbūt pa nakti ir aktīvāki.
Šeit varam paklačot par sasāpējušo vēžu tematiku - nav ko turēt šo sāpi sevī ... Es, piemēram, šovasar gribu paķert šaurspīļu vēžukus - kautkā sen nav tramdīti .