Mums bija vezi, tad pazuda, tad bija - Sazinajos ar vezu audzetaju vidzemes puse, tas ari maceja izstastit un pat paradit savos 40+ dikos, tas pavasaris visu samaisijis ar kajam gaisa, vasara sobrid ir Pavasaris, ka tas ietekmes tik trauslo vezi liels jautajums. Tagad kad bus karstums un saksies kartiga vasara tiem noteikti sevi jasak paradit
Signālvēži no drošiem avotiem pagaidām īsti vēl nekust. Kas vispār jau ir atklājis sezonu? 1.jūlijs jau tādi neoficiāli vēžotāju svētki un vairs nav aiz kalniem!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ja man pagājušo gadu murdiņā pie garāžām, kur labi ja kāda maizes palieka mētājās, dzeloņvaigi līda iekšā ļoti daudz, vienkārši tāpat aiz intereses, tad šogad es laikam esmu redzējis 3. Var jau intereses pēc iemest kādu uzgrieztu maili iekšā, bet tāpat dīvaini.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Šī meneša CL numurā Zivnieka rakstiņš par signālvēžiem un dzeloņvaigu vēžiem. Šādas tādas bildes atpazīsiet! Iesaku palasīt!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Starp citu varu pačukstēt, ka signālnieki ir labi sakustējušies. Maniem paziņām lomi iespaidīgi!
Varētu būt daudz kas atkarīgs no ūdenstilpnes, bet šo to arī esmu redzējis un dzirdējis...
Upe? Ezerā? Dīķī? Kādos platuma grādos? Kurā Latvijas pusē tobiš?