mani vairāk nošokēja, ka kāds uz kaķa gaļas arī reāli ir šancējis - sanāk divi vienā - tiec vaļā no uzbāzīga sētas runča+vēži :D
Nu katra teorija ir jāpārbauda arī praksē, lai uzskatītu, ka hipotēze nav aplama ! Negribi būt par celmlauzi!? ... Varbūt tev pa pagalmu jau skraida kāds ļoti pamatots iemesls pavēžot :D !?
Eduk, tad apsveiciens no vēžotāju kolektīva!!:) nu, krītiņus jau pēc Taviem rasējumiem meistaroju. tā ka, ja tā iedziļinās, tad visas tiesības Tev patentmaksu prasīt:)
Kapraci mums bija krīti,murdi +vēl ar rokām ķēram,biju aizmirsis piebilst ap 20.00 metām mieru jo uz vakarpusi vēžu aktivitāte pazuda,bet tāpat bija forši+vēl lieliska kompanija
Pēc manām domām nākamreiz jabrauc signālniekus ķert jau no paša rīta,jo ap 12.00 kad sakām ķert,šie jau pa upi staigāja pilna sparā. Vēl man sanāca bebra alā iegāzties un kādam grauzējam uzkrist virsū,kāja izskatās vienkārši super
Pa alām gan neprovēju īpaši ķert,kniebj šie kā bulterjeri,lasiju tos kas bija izlīdusi ārā baroties,ja salīdzina ar platspīļniekiem tad signālniekus noķert ir sen vieglāk jo šamejie ir tik lecīgi ka pat diezko nebēg,es gan pēc horoskopa vēzis esmu,varbūt tamdēļ nemūk šie
dažus gadus atpakaļ, kad biju Krievijā, bijušajā Abrenes pagastā, tad ķērām ar rokām dienas laikā. visi gan bij baigi sīkie, bet daudz gan. tad uzvilku nirēja masku ar trubu, galvu ūdenī-un šie stāv kā varoņi, ķetnas tik vicina. kas par zorti bija, to gan nepateikšu. manās vietās gan šie nav tik varonīgi.....uzmanīgi akmens jāpiepaceļ un tad tik ko var funktierēt.