Ha! starpcitu kautko taadu esmu dzirdeejis ! Ja nav slinkums vareetu man privaataa aprakstiit kaadu vietu kur ir maniiti dzelonji Daugavaa , ja ir iespeeja tad google maps screenshots , vai arii koordinaates! jau ieprieksh paldies!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Paldies! driiz varees meegjinaat ! starp citu kaadas domas par Maija meenesi? itkaa peec veco buku legendas , veezhi kjeroties meeneshos bez burta ''R'' taatad maijs juunijs juulijs augusts ... bet man liekas ka maijaa bija kautkas saistiits ar ikriem zem asteem ne?
Sveiciens jaunajā sezonā! Nu,pērn tā arī par vēžotāju īsti nekļuvu,teiksim,par meklētāju gan. Man te speciem tāds jautājums. Pērn savā foreļupē noskaidroju ,ka vēži tur ir,bet manuprāt ķeršana samērā neproduktīva,jo tālu viena vieta no nākamās.Bet te man pavērās cita aina.Atklāju blakus tai pašai upītei, šķiet ,grants karjeru,pavecu.Ko domājat ,vai tur nevarētu būt vēži.Starp upi un karjeru ir labi ja 15-20metri plūdos varētu pat kopā saiet,vai tuvu tam.Viņi tak klausos arī pa zemi rāpo un, vai pīles ar nepārnes.Cik liela ir ticamība %os,ka vēži tur ir? Pats tik pēc nedēļas divām varēšu pārliecināties. Zinu,ka veči man piepilsētas karjerās ķer,bet gribas jau ko savu atrast.Paldies.
Man tie vēži vienalga, bet kaut kad nesen noskatījos Mārtiņa Rītiņa raidījuma atkārtojumu, tur šie jēma iekšā kaut kādu lobsteru astītes. Nu man interese radās. Jāpadomā kā dabūt rokā tos lielos. Vietējos. Ap 20-25cm garumā. p.s. ervins1 - uzliec citu profila bildi, šitā jau daudziem ir.