Sveikiņi......varbūt kāds padalīsies par vietiņam kur varētu sastapt vēžus(interesē'pierīga vai Vidzemes puse! ((jāatdzīstas ka interese ir manam puikam(7 gadi) jo pagā'jušogad gadījas mazliet pavēžot un tagad viņam nav miera! PALDIES
es te centos apkopot licencētās vēžošanas vietas LV vienā kartē lūdzu spečuki uzmetiet aci, vai viss korekti - vai informācija atbilst patiesībai un varbūt, ka man vēl kāda vieta trūkst...
es te centos apkopot licencētās vēžošanas vietas LV vienā kartē lūdzu spečuki uzmetiet aci, vai viss korekti - vai informācija atbilst patiesībai un varbūt, ka man vēl kāda vieta trūkst...
te ir tā karte
No tavas kartes iet nost: Vaidavas ezers Plačezers Aģes ezers (vēžu sen jau nav), ja pēc 2012. gada 7. maija nepagarinās nolikuma darbības termiņu.
Lielauces ezerā un Tērvetes ūdenskrātuvē pēdējos gados arī ar vēžiem pabēdīgi (dati no vēžotājiem, kas tur bijuši)...
viennozīmīgi Lielupe svētdien, kad saule spīzdēja pilnā sparā, dienas vidū, iemetu pie paša krasta reņģes galvu - nepagāja mirklis, kā viens krancītis rausās šamai virsū, nebūtu tur paši visu laiku darbojušies ar kātu pārmešanu, domāju, ka sarāptos baigs paklājs redzēs kā ar laikiem būs, bet aprīļa pašas beigas/maija sākums, kad biš siltāks būs, uz L-upi padošos ar krītiņiem un murdiem
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
nu lielupē ir dafiga, to zinu. bet vai tur legāli var? es esmu baigi bailīgs un godīgs esmu tur kādreiz peldējis pa naktīm ar brillēm baudīt dabu. tad paskatoties uz leju čumēja, mudžēja un spīdēja sarkanas acis!
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
nu lielupē ir dafiga, to zinu. bet vai tur legāli var? es esmu baigi bailīgs un godīgs esmu tur kādreiz peldējis pa naktīm ar brillēm baudīt dabu. tad paskatoties uz leju čumēja, mudžēja un spīdēja sarkanas acis!
Nu tu mazliet uzgaidi, varbūt (cerams) drīzumā (kaut uz vēžošanas sezonas sākumu) tā vairs nebūs "neatļautā" vieta.
un kā ir tajā salacā? jau visi imigranti izķerti, jeb tomēr viņu ir dafiga vēl?
Tur tas darbības lauks plašs - Salaca, Brasla, Gauja - it visur "svešie"... Iespējams, ka šos arī varēs atļauties ķert daudz plašākā nozīmē, kā līdz šim ...