Cik noprotu tad Šaurspīļu,signālvēzi un adatvaigu vēžus var paturēt 50 no katras sugas bet cik var paturēt tos platspīļu ja nav noteikts licenzēs vai noteikumos???
Cik noprotu tad Šaurspīļu,signālvēzi un adatvaigu vēžus var paturēt 50 no katras sugas bet cik var paturēt tos platspīļu ja nav noteikts licenzēs vai noteikumos??? taada
Pirmkārt, nav tādu adatvaigu vēžu ... Cik noprotu, Tu biji domājis dzeloņvaigu. Otrkārt, platspīļu vēžus, kā jau Makšķerēšanas Noteikumos minēts, var paturēt tikai saskaņā ar licencētās vēžošanas nolikumu (tas runājot par paturamo skaitu). Šobrīd licencētajos ezeros šis skaits svārstās no 20 līdz tiem pašiem 50 gabaliem.
Signālvēžu vēžus, kur tos tos var ķert, tad jā 50gb. Salacā savi noteikumi, tur licencēta padarīšana. Dzeloņvaigu ar 50gb un šauspīļu, kur var ķert tikai ar mk, arī 50gb
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Sveiki,man ir viens neskaidrs jautājums.Spriežot pēc mk vēžus drīkst ķert tikai ar krītiņiem un rokam!!!Bet kā ir ar murdiem kas ir nopērkami makšķernieku veikalos??ar tiem vai tad nedrīkst ?? Un otrs jaut ir vai vēžus var ķert tikai licenzētajās vietas vai ari es varu iet viņus ķert kāda ezerā vai upē kurs neskaitas ka licenzēta vieta?
Sveiki,man ir viens neskaidrs jautājums.Spriežot pēc mk vēžus drīkst ķert tikai ar krītiņiem un rokam!!!Bet kā ir ar murdiem kas ir nopērkami makšķernieku veikalos??ar tiem vai tad nedrīkst ?
Ar murdiem Tu vari ķert tikai sev piederošos, privātos ūdeņos, citur tas ir aizliegts...
Quoteediijs ()
Un otrs jaut ir vai vēžus var ķert tikai licenzētajās vietas vai ari es varu iet viņus ķert kāda ezerā vai upē kurs neskaitas ka licenzēta vieta?
Tikai licencētajos un ūdeņos, kas minēti makšķerēšanas noteikumu 3.pielikumā minētajos ūdeņos.