Nu mašīnu tur droši vien pie ūdeņa es neatstātu, jo tā varētu skaitīties zaļā zona, BET ielaist laivu, un pēc tam pabraukt ar mašīnu 30 m atpakaļ un atstāt to pie sliedēm (tur ir betonēts laukums) gan var vēsā mierā...tur bieži redzu mašīnas stāvam... Tā kā, ja kādam ielaišanās ar piekabi ir aktuāla, tad uz priekšu Bet tur vajadzīgs paŗis stundu darbiņš ar lāpstu, es no šī pasākuma organizēšanas atteikšos, jo darba pašam būs dafiga un vēl vairāk... bet ja kas notiks, tad ar bairīti padusēs piestaigāšu apskatīt kā jums sokās
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Jūras ostas apbūves teritorija. Pieder valstij. Nu ja tur zīmes nav, tad braukt var. Nav arī nekāda zaļā zona... Droši vien nākotnē kaut ko domā būvēt...
Sezonai iepirkās svaigs komplektiņš-zilais putns, 1500-tais daiwa legalis uc sīkumi, Pacilāju jaunos putnus, kautkā neuzrunāja. Kātiņi forši, bet priekš manīm nedaudz par garu. Tas četrdaļīgais gan foršs, pat tubusā iesaiņots. Ceļojumiem ideaļņiks. JIG.LV Avotu 17 jau pirmdien taisīšoties vaļā.
Paldiesiņš. Tātad būs jāizmanto šī iespēja. Jo no zvejas ielas pa sauso labs gabals zāģējams. ;)
Nesapriecājies par agru. Varbūt tur ir citi likumi. Piemēram, ka Rīgā ar auto var pārvietoties tikai pa ielām, ceļiem uc. tml. vietām. Cik noprotu, tur nav ne ielas, ne ceļu, kas būtu apzīmēti ar kādu ceļa zīmi.... Vnk zemes gabala daļa, pagaidām rezervēta ostas apbūvei. Tā ka...
urmaas, mani arī tas 4daļīgais zilais putns ir ieinteresējis. laikam pat, ka paņemšu. viņam nāk līdzi 2 spices - viena tubulārā, otra solid. gribu tik pakratīt rokā vēl.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
urmaas, mani arī tas 4daļīgais zilais putns ir ieinteresējis. laikam pat, ka paņemšu. viņam nāk līdzi 2 spices - viena tubulārā, otra solid. gribu tik pakratīt rokā vēl.
Atnāca jau pirmie sūtījumi no tālās Ķīnas Tārpi mazāki, nekā biju iedomājies, bet šūpiņš un sevišķi zivtiņas dropšotam man gan baigi patīk. Redzēs kā mūsu vietējām zivīm patiks Jāgaida tagad pārējās deviņas vienības no tālās Ķīnas
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)