Iegādāju jaunajai sezonai arī es vienu Varivas aukliņu, jau pārbaudīta vērtība, tāpēc esmu pārliecināts, ka nepievils -
Diametrs pēc japāņiem 1.2, kas pēc milimetru skalas būs ~0.185. Ņēmos tīt uz Rarenium 3000 seklās kasetes. Lai arī uz kasetes noteikta sekojoša auklas ietilpība: 0,18-240 / 0,20-220 / 0,25-140 / 0,30-100 knapi tie 150 m sagūlās (bez jebkādiem bekingiem). Kasete tik pat kā līdz lūpai pilna. Cerams kad auklu sākšu lietot, tā piemirkstot dikti neuzbriedīs, citādi var sākt brukt nost.
Ar šo gribu citiem ieteikt uzmanīgi izvērtēt auklas un spoles kasetes atbilstību! Pīto 1.2 drošāk tīt dziļajā kasetē
O! Atnākusi viena no divām pēdējām paciņām. Atliek tik minēt, kas tajā ir, aukliņa vai Rudra Bez otrās man būtu vieglāk maija brīvdienas pavadīt nekā bez pirmās
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Īstenībã pofig rīki un auklas, galvenais ir tas prieks no būšanas pie/uz ūdeņiem
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Atļaušos mazliet oponēt.. Bez auklas cilvēks pie ūdeņiem var būt patiešām priecīgs, bet, ja viņam līdzi būs viss, izņemot auklu, viņš tik un tā jutīsies nedaudz tizli
Tad atliek izmantot veco, labo triku ar zitgu sariem Bet labãk jau tomēr ar auklu iet pie ūdeņiem Pats šo sezonu iesākšu uz viena spiņa ar mono auklu, finansiālu apsvērumu dēļ, inemaz nebēdājos, tas neizēno sezonad atklāšanas prieku!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
es gan jūtos gatavs...vienīgi škrobīte, ka nesanāca iepirkt jaunu spolīti mikrodžigam pagaidām, bet to sezonas laikā nokārtošu vēl jāsagaida krava ar volframiem un vispār viss pa luksusu
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
JIG_LV, biju atradis pa 30 amerikāņu rubčikiem kopā ar šipingu. Sanāk cenā kā pie mums High Grade. Varētu pa līdzīgu ciparu pārdot?
tur daudzi faktori pa vidu - jenas kurss par kuru ienākusi krava, pašas kravas apjoms utt.Principā nekā neiespējama un nereāla tur nav, atkarīgs no Euro kursa pret $, bet nu rupji rēķinot sanāk ~ 22EUR. Principā ar 25% atlaidi no jig.lv cenām tas pats sanāk... Lai dabūtu 25% atlaidi gan mums ir noteikta latiņa pasūtījumiem no 250EUR, BET saprāta robežās mēs esam elastīgi un runājami, it sevišķi forumu aktīviem dalībniekiem...
Nevienam neko negribu uzspiest, un skaidrs, ka Tavā gadījumā uz konkrēto auklu "vilciens jau aizgājis", taču gribētu aicināt visus - ja ir līdzīga situācija tad uzrakstiet mailu uz info@jig.lv vai piezvaniet... Tipa ir piedāvājums un tur cipars tāds un tāds par tādu mantu - konkrēti atbildēšu vai varu vai nevaru "palīst".
Tas gan attiecas tikai uz piedāvājumiem no ārzemju interneta veikaliem un ebay, cīnīties pret LV kolēģu piedāvājumu lai klienti pa 10x skraidītu no viena pie otra uzskatu par neētisku - katrs nosauc savu cenu savam klientam.
P.S. Atsauces uz parcopi.lv forumu un aktīvu dalību tajā var būtiski uzlabot komunikāciju. Es uzskatu šo forumu par pašu kavalitatīvāko nekomerciālo makšķernieku resursu LV un centīšos atbalstīt tos, kas dod savu reālu pienesumu ar dalību forumā.
kur nez var nopirkt tādu sakarīgu striķi, kuru piestiprināt vienā galā pie plaķenēm (āķu izņemšanai zobainajām) un otru pie jostas vai laivas? esmu redzējis tādus staipīgus spirāles tipa. salmo piedrujas tādu nebija.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
kur nez var nopirkt tādu sakarīgu striķi, kuru piestiprināt vienā galā pie plaķenēm (āķu izņemšanai zobainajām) un otru pie jostas vai laivas? esmu redzējis tādus staipīgus spirāles tipa. salmo piedrujas tādu nebija.
1.Izārdi veco VEF teļeponu-nogriez vadu un būs. 2.Vecajiem telefona autolādētājiem, no piepīpētāja, ari tādi spirālveida bij. 3.Aizbrauc uz E-BOAT un iepērc motorīša "slāpētāja" "striķi".
marti, kad sanāks aizlaist pacopēt kopā ar kādu labu cilvēku (piemēram to, kam tirkīz krāsas laiva ) un kādā mirklī, kad neviens neskatās, slāpētāja striķi pārāķēt no motora pie savām stangām :)))))