[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: marti, Bebrs, eduks, Zivinens  
Auklas, āķi, copes inventārs
ZivnieksDatums: Trešdiena, 23.04.2014, 11:25 | Ziņa # 811
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
vai nav seksīga? :D
Pielikumi: 1999753.jpg (89.3 Kb)

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

martiDatums: Trešdiena, 23.04.2014, 11:52 | Ziņa # 812
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
ou jē alus

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

BorodaDatums: Trešdiena, 23.04.2014, 13:28 | Ziņa # 813
Grupa: Dzēstās
Quote Zivnieks ()

Pat ļoti! ja

urmaasDatums: Trešdiena, 23.04.2014, 21:47 | Ziņa # 814
Grupa: Savējie
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote Zivnieks ()
vai nav seksīga?

Iesākumā es savējo biju nokrāsojis tieši ādā pašā krāsā. Bet zinot dažu labu kolēģu "humora izjūtu", pārkrāsoju. :))

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

parcopiDatums: Ceturtdiena, 24.04.2014, 07:30 | Ziņa # 815
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Nāk prātā dziesma "Zilais valis" :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 24.04.2014, 10:28 | Ziņa # 816
Stāstnieks
nāpšļi! :D neko jūs nesaprotiet :D

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 24.04.2014, 15:22 | Ziņa # 817
Stāstnieks
Kas šitie pa brīnumiem? Cena jau laba, bet nu tas nosaukums tāds baigi aizdomīgs :D

http://www.copeslietas.lv/site/sludinajumi/view-7822.htm

parcopiDatums: Ceturtdiena, 24.04.2014, 16:12 | Ziņa # 818
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Papildinājums inventāram no jig.lv :)
Pielikumi: 0322142.jpg (74.0 Kb)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Ceturtdiena, 24.04.2014, 16:18 | Ziņa # 819
Grupa: Dzēstās
Quote Zivnieks ()
Kas šitie pa brīnumiem? Cena jau laba, bet nu tas nosaukums tāds baigi aizdomīgs :D

Izskatās pēc Oriflame, tikai motoru jomā. :)

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 24.04.2014, 16:38 | Ziņa # 820
Stāstnieks
man ar būs tāda pat aukliņa, tikai 150 metri. A uz kā Tu tādu diegu liksi virsū? Esi mikrodžigu iepircis?

parcopiDatums: Ceturtdiena, 24.04.2014, 22:26 | Ziņa # 821
Multimakšķernieks
Nu man tak tas Salmo Ultra Jig ar kuru forelēs eju. Nav jau gluži micro jiga kāts, bet nav ar peļams. Vieglie džigi un gumijas man ar ir, vot tieši smalkas pītās nebija. Tā, ka šosezon pamēģināšu. Ja iepatiksies, tad kaut kad nākotnē moš i kātiņu nopirkšu un šis paliks tikai kā foreļu kāts. Tanī štellē man viņš baigi apmierina :)

martins_Datums: Sestdiena, 26.04.2014, 22:32 | Ziņa # 822
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Zivniek, ja Tu iepirktu to Yama-pisi :) tad būtu ļoti interesanti paskatīties tā ekspluatācijas gaitu :)
Laiviņa gan pa smuko, ja neskaita, ka zila :D

Aigar, uz kādas spolītes šito 0.3 šķībaci tīsi? Mans pagaidām zem 0.6 nav nokāpis, negribas spolē ieguldīties... un vispār, labi, ka Tev ir aukla, man vot Varivas Seabass no jebeja vēl nāk, bet tūlīt jau jāpako kāti uz Maija brīvdienām... laža..

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

parcopiDatums: Svētdiena, 27.04.2014, 17:20 | Ziņa # 823
Multimakšķernieks
Quote martins_ ()
Aigar, uz kādas spolītes šito 0.3 šķībaci tīsi? Mans pagaidām zem 0.6 nav nokāpis,

A kaut kāda mazā Colmic spole. Konkrēti modeli nepateikšu. Nekas īpašs, bet arī mēslus netaisa :)

paganels(pp)Datums: Svētdiena, 27.04.2014, 22:51 | Ziņa # 824
Grupa: Savējie
Komentāri: 460
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Quote Zivnieks ()

redzēšu šito ķisī-bļaušu nelabā balsī

esmu tur,kur neķeras:).

JIG_LVDatums: Pirmdiena, 28.04.2014, 00:02 | Ziņa # 825
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 13
Reputācija: 0
Quote martins_ ()
man vot Varivas Seabass no jebeja vēl nāk, bet tūlīt jau jāpako kāti uz Maija brīvdienām... laža..

Pa cik ņēmi? Man tīri teorētsiki interesanti vai es varētu vai nevarētu labāku ciparu iedot?

BAITH BREATH, VARIVAS, SV LURES, volframs, RAINSHADOW blankas

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv