Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nu man tak tas Salmo Ultra Jig ar kuru forelēs eju. Nav jau gluži micro jiga kāts, bet nav ar peļams. Vieglie džigi un gumijas man ar ir, vot tieši smalkas pītās nebija. Tā, ka šosezon pamēģināšu. Ja iepatiksies, tad kaut kad nākotnē moš i kātiņu nopirkšu un šis paliks tikai kā foreļu kāts. Tanī štellē man viņš baigi apmierina
Zivniek, ja Tu iepirktu to Yama-pisi tad būtu ļoti interesanti paskatīties tā ekspluatācijas gaitu Laiviņa gan pa smuko, ja neskaita, ka zila
Aigar, uz kādas spolītes šito 0.3 šķībaci tīsi? Mans pagaidām zem 0.6 nav nokāpis, negribas spolē ieguldīties... un vispār, labi, ka Tev ir aukla, man vot Varivas Seabass no jebeja vēl nāk, bet tūlīt jau jāpako kāti uz Maija brīvdienām... laža..
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Aigar, uz kādas spolītes šito 0.3 šķībaci tīsi? Mans pagaidām zem 0.6 nav nokāpis,
A kaut kāda mazā Colmic spole. Konkrēti modeli nepateikšu. Nekas īpašs, bet arī mēslus netaisa