Pēdējo reizi Ķīsī norāvu ļoti iemīļotu un medīgu šūpiņu, tāpēc šodien devos uz Ēsmu Avotu ielā, lai iegādātos jaunu tādu pašu. Un nopirku vēl vienu klāt Patīkami pārsteidza cena Šiem tagad 30% atlaide DAM! Kamēr iztirgos, tikmēr būs tāda atlaide, viņi vairs netirgos DAMu. Tā, ka ja kādam vajag, tad ziniet, ka pašlaik tur var dabūt lētāk
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es uz viņu pa pagājušo gadu un šo, kopā ar zemmēriem kaut kur ap 20līdakām biju izvilcis, tāpēc arī vietā uzreiz nopirku Bet ieskrien gan, cena tagad laba
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
vakar vakarā aizstaigāju līdz Ēsmai - tiku pie pēdējā lieliskā šūpiņa protams, tā jau nebija, ka nekas cits ar nepaķērās šodien baigi vajadzētu līdz salmo tikt - metāla pavadas vajag + viens LJ voblerītis jāpaķer un tad es esmu brīvdienām gatavs
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
protams, tā jau nebija, ka nekas cits ar nepaķērās
Tā ir kā slimība
Vienam spiningam jāmaina aukla, palikuši tik kādi 35m Nevaru izdomāt kādu lai ņem Gribētos Barklay, bet dārga. Vislētākā Salmo, bet īsti nepatīk....., Sufix nekad vairs nelietošu.....laikam cenas un kvalitātes ziņā vispiemērātā būs PowerPro.....
es tieši tikko kā ieviesu sev salmo microtech jig kātiņu 200cm garu ar 0-8gr testu + mazo salmo x-twitch spolīti + powerpro vecā (ne 8 dzīslu) 0,06 aukliņu. komplekts mikrodžigam un mazajiem voblerīšiem līdz 5gr. vakar notestēju komplektāciju un esmu ļoti apmierināts ar visām sastāvdaļām.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!