vēl viena svarīga lieta - krēsls. ja nedomā strādāt tādā sporta režīmā kā daži labi neapsēžoties, tad iesaku. un par to vietas pamatojumu ir tā, ka vējš nav no tiem labākajiem, bet ovīšos ventspils pusē tomēr ir cerība, ka tas ies daudz maz GAR krastu un iekustinās kādu nelielu straumīti un vilnīti.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Par krēslu pilnīgi piekrītu. Sākumā ņēmu parasto saliekamo makšķernieku krēslu. tad tas salūza un es aizņēmos no sievasmātes salokāmu atpūtas krēslu. Tagad citu neņemu. Sākuma veči par mani smējās. Bet ir forši, ja pa brīdim var ērti atlaisties, atpūtināt kājas. Arī ieraut ķisenā, ja kas. :-) Ja ziemeļu pusē, jūras malā redzi peksi ar netipiski lielu oranžu auduma krēslu, tad gandrīz droši tas esmu es. Es sestdien laikam kaut kur uz Irbes pusi, kā ceļa biedri sadomās.
Bus jalaiz 7dien uz Ovisiem butes no rita! Lidz ar to jautajums, kur jus skataties to laika prognozi,lai prognozetu kads bus laiks? Gismeteo vai Windguru?
Tiešām būst tik traki? Mums jau ir nolemts, rīt braukt, tākā diezvai to visu tagad atcelsim. Man izvēle krīt uz Ovišiem vai Lūžņu. Man domāt, ka tur varētu būt vismaz kāda kustība. Kādi vēl varētu būt varianti?
P.S Tīri no laika maiņas viedokļa es neesmu novērojis baigās necopes.