Vakar biju starp Miķeli un Lūžņu bušu sezonu noslēgt. Laika apstākļi bija sevišķi ziemīgi, gaisā ap -1*C, zemē ap 5 cm baltuma.
Sākumā, kamēr bija mana ēsma un rīta cēliens, tikmēr nespēju kātus apkalpot.
Tad "superēsma", kas līdzinās tomātu mērcei beidzās, un nācās pāriet uz kalmāru. Cope apsīka. Tad atradu veidu kā atšūt bērzlapiņas un pa kādai, pa kādai smukai spainī krita. Uznāca tumsa, sniegs, ēsma arī jau bija cauri un riktējāmies mājup. No 7:00 līdz 17:00 pusotru normu sakasīju.
Uzskatu, ka veiksmīgi esmu sezonu noslēdzis. Šogad vairāk laikam nesanāks uz jūru. Paldies saku jūriņai... Un līdz nākamajam gadam, kad ledi būs kusuši!
Uzskatu, ka veiksmīgi esmu sezonu noslēdzis. Šogad vairāk laikam nesanāks uz jūru. Paldies saku jūriņai... Un līdz nākamajam gadam, kad ledi būs kusuši!
Agri gan taisies štrumus ieziemot.Vēl jau ap z-svētkiem varēs bušakos laist.Kānekā plusiņi būs.
Austrumlatvijā jau zināmi vīri šodien bļatko.:) Ja gribēsi patirināt,tad laidīs uz A vai ZA pusi.Ja bušakos,tad bez variantiem - kurlandijas piekraste.
Bebr - arī ir bijuši līdzīgi laikapstākļi ?Un butes ķēri no mola vai krasta? Saka , ka mencas ir aktīvas šajā laikā
Un tagad lieli vēji ir piekrastē ap 10ms un būs ap 20ms.Tas copi iespaido? Pēc vētrām sanāk 2. janvāris kaut cik jēdzīgs, lai aizlaistu uz copi(pec prognozēm skatoties). DR vējš un 7-8ms vējš. Un cauru nakti ap+2;+3 grādi.
urmaas, Sveiks! Kā ar copi šajā laikā kamēr ir plusi?Ir iespējams butes saķert no krasta? Nav īpaši pieredzes, tāpēc ar jautāju kādam meistaram , kuram ir daudz lielāka pieredze
Nav jau tik traki, tagad cauru nakti ir plusi.Biju Decembra sākumā, kad bija -6 gradi, tad ar nebija, ka nosalstu!Galvenais silti apģērbties un ir labi.