[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: marti, Bebrs, kreisais, Zivnieks  
Butes
parcopiDatums: Ceturtdiena, 05.11.2009, 18:43 | Ziņa # 1
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14109
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Pielikumi: 2293260.jpg (29.9 Kb)

copmanis78Datums: Pirmdiena, 12.11.2012, 09:51 | Ziņa # 736
Copmanis-ziņnesis
Grupa: Savējie
Komentāri: 2573
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (urmaas)
Forši jums gājis.:) Ar "balto bultu" braucāt?

Biju ar citu kompāniju. Uldeens kaut kur netālu bija pie jūras.

uldeensDatums: Pirmdiena, 12.11.2012, 13:00 | Ziņa # 737
Komentāri: 356
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Quote (copmanis78)
Biju ar citu kompāniju. Uldeens kaut kur netālu bija pie jūras.

Baltajai bultai servisa apmeklējums pirms ziemas sezonas:))

Copmans labi savilcis,bet mēs ar ļoti labi savilkām, kaut gan ejot uz auto metrus 300 no mumsiem kompānijai bij švakuckis.

martiDatums: Trešdiena, 14.11.2012, 14:58 | Ziņa # 738
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
beidzot es arī esmu sataisījies kādu buti jūrā noķert.
braukšu nedēļas nogalē uz laukiem un tad kādu dienu ar čomiem aizlaidīsim pasēdēt jūras krastā.
kādi ir ieteikumi - kurp doties? doma ir par ventspili drusku uz liepājas pusi vai uz otru pusi līdz mazirbei.
brauksim no stendes. tur uz visām pusēm sanāk apmēram vienāds gabals.
galīgi uz liepāju negribas laist. varbūt kaut kur cauri kuldīgai vēl tuvāk pie juūras.
kā tur ar tiem vējiem un uz kurieni labāk iesakat doties?
kur būs zivis? :D

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

martiDatums: Trešdiena, 14.11.2012, 15:06 | Ziņa # 739
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
izskatās, ka brivdienās līdz ovīšiem būs sānu vējš, aiz ovīšiem uz kolkas pusi stabils krasta vējš, kas laikam neko labu neliecina ne? fak, ko lai dara? varbūt jābrauc uz ventu vēdzelēs :D
a varbūt, ja tā bute ar visu paiku iepūsta dziļāk jūrā, tad jāmauc uz venspils mola?
jeb labāk dzert mājās?

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

parcopiDatums: Trešdiena, 14.11.2012, 15:10 | Ziņa # 740
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote (marti)
jeb labāk dzert mājās?

svilpo :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

ZivnieksDatums: Trešdiena, 14.11.2012, 15:21 | Ziņa # 741
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
marti
es noteikti laistu uz Ovišiem vai Lūžņu...drīzāk jau uz Ovišiem, tur man tīk vislabāk, bet tā kā man nav īpaši liela izvēle, tad es būšu Kolkā :D No v-pils uz leju toč neiesaku braukt - tur man liekas, ka ir tikai sagadīšanās tikt pie smukas butes un daudz :)

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

ZivnieksDatums: Trešdiena, 14.11.2012, 15:22 | Ziņa # 742
Stāstnieks
un nafig tos molus...riebīgāka cope, liekas, ka nav izgudrota :D

parcopiDatums: Trešdiena, 14.11.2012, 15:32 | Ziņa # 743
Multimakšķernieks
Nezinu. Reņģes no mola tīri labi ķert :) Maijā no Liepājas moliem foršī bullīšus varēja atvilkties un pirmo vējeni ar dabūju :)
Un vispār - tepat vietējie aborigēni Mangaļsalā no mola velk gan brekšus, gan asarus, gan zandartus, gan lučus, gadās arī vimbas un raibie....pat zin laikus kad ko tur var noķert. Tā ka pati par sevi cope no mola nav slikta. Par butēm gan nezinu :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Trešdiena, 14.11.2012, 15:34 | Ziņa # 744
Grupa: Dzēstās
Quote (marti)
kādi ir ieteikumi - kurp doties?

Brauc uz Ovīšu slepeno vietu. :) Tur parasti kaut kas ķerās.

ZivnieksDatums: Trešdiena, 14.11.2012, 16:36 | Ziņa # 745
Stāstnieks
man uz moliem riebjas tas kolhozs, kas tur parasti valda...Liepājā vispār pilns ar leišiem, kas kājās nestāvot "skaidrā latviešu valodā" mēģina ko iestāstīt...vējenes un reņģes vēl ir ok, bet nu tupi sēdēt uz akmens un gaidīt buti....ņea...nejūtos tur kopā ar dabu...

parcopiDatums: Trešdiena, 14.11.2012, 16:44 | Ziņa # 746
Multimakšķernieks
Tā jau ir. Sevišķi Liepājas moli. Mangaļsalā salīdzinoši mierīgi. Uz Bolderājas mola reņģu laikā daudz lielāki bari :)
Uz butēm gan es uz mola ar negribētu sēdēt :)

KraftDatums: Trešdiena, 14.11.2012, 23:30 | Ziņa # 747
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 11
Sveiki Bračkas!

Es noteikti balsotu par Ovišķiem vai Lūžņu.
Izskatās, ka vējš smuki norauj Ovišķiem pa kanti, tad lūžņā varētu ari kautkad būt.
Vai arīt turpat.

Par pakaļas vēju, tas baigi atkrsarīgs kas tur pirmstam ir bijis.
Bet u katrā ziņā lai labāk ir sānu straume, nekā pilnīga bļoda.

Lielajā jūrā, zem v-pils šogad kautkā kujova. Vienīgi pa bonusam var dabūt..
Tādi mani novērojumi pagaidām.

KraftDatums: Trešdiena, 14.11.2012, 23:35 | Ziņa # 748
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 11
+ Ja nu kāds vīkendos laiž uz jūru un ir vieta, es labrāt pievienotos, protams, uz ceļa izdevumiem arī.

Tās, tā. Mani cīņu biedri šonedēl pasē juras aktivitātes...:( A buti un jūru ta gribas :)

A.K

dadziicDatums: Sestdiena, 17.11.2012, 21:44 | Ziņa # 749
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Ar To arī vēlreiz sveicu Urmasu un pārējos ar lielisko dienu!
Tagad čpokššš....

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

BebrsDatums: Svētdiena, 18.11.2012, 10:33 | Ziņa # 750
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Urmass un Guntar- vēlreiz ja , tā jau ir meistarība

Nav bildes- nav zives :D

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv