[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Zivinens, eduks, kapracis, Zivnieks  
Kur? Kā? Uz ko? Kāds ledus?
BorodaDatums: Otrdiena, 06.03.2012, 14:05 | Ziņa # 871
Grupa: Dzēstās
Quote (Tukliitis)
Kādam ir info vai pieredze par Valgumu ziemā?

Esmu bijis pasen, bet neskaitot sīkaļas, nekā nebija. Tas ir viens riktīgi dziļš ezers.

TukliitisDatums: Otrdiena, 06.03.2012, 14:27 | Ziņa # 872
Galdnieks
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 241
Reputācija: 6
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
to ka dziļs zinu! esmu bieži tur bijis ar gruntenēm! bet nekad ziemā! Ši vispār pirmā ziema kad uz ledus uzkāpu ar pīcku rokās :D :)

Galdnieks/ antīko mēbeļu restaurators
Pirms metat ārā kādu antīku mēbeli paziņojat par to man! :)
Varu arī restaurēt kādu mēbeli! :)

AnatolijsDatums: Otrdiena, 06.03.2012, 18:25 | Ziņa # 873
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Grupa: Savējie
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Šodien atkal biju uz turieni aizšāvis. Pilnīga necope :( Pat mazie asari tuvāk krastam neķērās. Bija kādi desmit copmaņi un nevienam nekas. Viens gan uz cūceni izvilka līdaku kaut kur 1,5kg un protams iebāza uzreiz kastē raksta

Za ribalku!

BorodaDatums: Otrdiena, 06.03.2012, 19:38 | Ziņa # 874
Gribu braukt sestdien. Nu tur. Ceru, ka noķeršu vismaz vienu, bet virs kilo. :D

BorodaDatums: Otrdiena, 06.03.2012, 19:42 | Ziņa # 875
Quote (Anatolijs)
Viens gan uz cūceni izvilka līdaku kaut kur 1,5kg un protams iebāza uzreiz kastē

Pēc veciem likumiem laikam līdz 15.martam varēja paturēt. Mošk vīrs nebija jaunos noteikumus lasījis.

AnatolijsDatums: Ceturtdiena, 08.03.2012, 09:44 | Ziņa # 876
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (Boroda)
Pēc veciem likumiem laikam līdz 15.martam varēja paturēt. Mošk vīrs nebija jaunos noteikumus lasījis.

Nē, tas noteikumus zināja. Pats interesantākais, ka pārējie uzreiz sāka mācīt, lai slaktē tik nost un, ja kas, tad lai pasaka, ka bija dziļi ierijusi un vairs nevarēja atlaist. Tāda attieksme ir daudziem :(
Kaut gan pamazām situācija mainās. Es gan pats arī šad tad paturu, ko nevar. Atzīstu pilnīgi godīgi.

Za ribalku!

AnatolijsDatums: Ceturtdiena, 08.03.2012, 09:46 | Ziņa # 877
Aiziešu laikam stintes šodien pretī "Molam" paskatīties :)

Za ribalku!

AnatolijsDatums: Ceturtdiena, 08.03.2012, 16:27 | Ziņa # 878
Biju aizgājis aplūkoties, bet pats neķēru. Veči sēž un pa kādai arī dabū tās stintes. Rīt laikam aiziešu ar visiem rīkiem un mēģināšu kādu noķert :)

Za ribalku!

Ziņojumu laboja Anatolijs - Ceturtdiena, 08.03.2012, 16:28

kreisaisDatums: Sestdiena, 10.03.2012, 11:22 | Ziņa # 879
Videomāns
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1197
Reputācija: 7
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Šonedēļ divreiz biju Lilastē. Ļoti pieticīgi! Nākamnedēļ laikam aizbraukšu uz Peipi, iespējams noslēgt sezonu :)

Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...

BorodaDatums: Svētdiena, 11.03.2012, 13:20 | Ziņa # 880
Nu tad tā. Esmu no cop atpakaļ. Jāsaka, ka gāja ļoti labi. Sāku ar barošanu ap 7.30. Tieši astoņos sardziņš sāk savu deju un pirmais 500gr finierītis ir ārā. Un pēc brīža vēl un vēl viens un atkal vēl viens. :) Laiks vējains ar kaut ko no gaisa, bet tas netraucē. No sākuma skaitīju, bet skaits nojuka.:) Lēnā garā rimčika maiss pildās, copes paliek kaprīzākas. Brekšuks jem tā, ka sardziņš knapi iekustas. Nu tad ap 11.00 tāds jau uz 700gr izlien no āliņģa. Jauki. Man pietiek un varam copi beigt. :)
p.s. ledus vēl ejams un urbjams, bet domāju, ka man šosezon pietiks. :)

parcopiDatums: Svētdiena, 11.03.2012, 13:29 | Ziņa # 881
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14127
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Borodam ķērās diezgan labi. A es blakus noķēru pigu :D
Sīkāka atskaite un bildes nedaudz vēlāk. Aiziešu paskraidīt :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Svētdiena, 11.03.2012, 13:30 | Ziņa # 882
Paldies, Aigar par atvešanu! ja

BorodaDatums: Svētdiena, 11.03.2012, 13:32 | Ziņa # 883
A, nu ja, vēl paldies par makšķerītes izglābšanu! Kaut kāds nezvērs gribēja noslīcināt, bet Aigars paspēja no āliņģa izraut! :) Es tikām cīnījos blakus caurumā ar kārtējo finierīti. :D

urmaasDatums: Svētdiena, 11.03.2012, 14:36 | Ziņa # 884
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Njāa.Tad jau jums tur galīgi labi gājis. ja
To vietiņu derētu patestēt tumšajā diennakts laikā.A vdrug "čumodāni" paverās.:))

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

BorodaDatums: Svētdiena, 11.03.2012, 14:53 | Ziņa # 885
Quote (urmaas)
A vdrug "čumodāni" paverās.:))

Tad pavērsies municipālā policija, vai ostas apsargu bars. :D

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv