Esam atpakaļ. Par company 10 balles. Zivīm 0 balles. Nu labi, bija daži, kuri savilka raudiņas daudz. Bildes kaut kad pēc izgulēšanās. Starp citu zivnieks savilka oi, ku labi. Pižiks savu lomu nospēlēja.
mjā....šodien bija grūti, varu godīgi pateikt, ka šī bija mana smagākā un grūtākā ziemas cope mūžā....bet beigās salasīju forši....maztrusciņ sīkāk pateikšu rīt.....varbūt.....
p.s. šoreiz alkohols nebija pie vainas...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Marti, sorry, es te aiz negulēšanas utt nepaskatīju Tavu lomu. Bet zini, man Peipusā izmērs bij tāds pats. Visus it kā metu atpakaļ, bet uzreiz tāds pats brālēns galā. un tas kolotuns.... brr... nosalu, izvilku ap 4kg un precīzi grams gramā salaidu atpakaļ.
Labas ritas:) Mans dodas vietējo OKKUNENU meklējumos! :)) p.s. Kautcik baudāmu lasāmvielu zivnieks ieliks neātrāk kā pēc pāris dienām. Tas šamam tā ir iegājies.:) Un pareiz dara,jo tam ir jānobriest! :))
Gaidu ar nepacietību smalkāku iztirzājumu, kā jums tur gājis
Skatos, ka pusnaktī bijis zvans no Zivnieka, bet man darbā bija jau sākusies darba patīkamākā daļa
Urmaas - ne asakas!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nu tad tā ,neliels ieskats vakardienas copē Nolēmām ar Je6ku atkārtoti doties stintēs uz balto kāpu. Tā kā pagājušajās brīvdienās bij neliels aplauziens cerējām ka būs labāk ,bet atkal aplauziens Ieradāmies ap 8.30 un uzreiz aizgāja cope ,bet prieki nebija ilgi izvilkām katrs pa piecām stintēm un cope pieklusa līdz pat 12.00 Bet kā labu bonusiņu Je6kam palaimējās izvilkt skaistu sīgu uz krevetes gabaliņa. Tā kā copes nebija arī pārējiem, nolēmām pārcelties uz Jūrmalas pusi ,starp tiltiem . Sākums likās cerīgs ,Je6ka tirina murmulīti ,bet es nolēmu uz salmo otrā num. bļitkiņu izmānīt kādu ašuku . Un tavu brīnumu pieteicās mēra vimbiņa ar ļoti labu ēstgribu,mazais trīsžuburītis bij mutē ar visiem trijiem āķīšiem . Bet nu arī tā diemžēl bij pirmā un pēdējā . Urbāmies, meklējām Je6ka vēl iztirināja pāris plicīšus un pa kādam ķīsim un ar to arī vakars bij klāt . Laiciņš bij padevies super ,atpūta tāpat Kopumā arī vakariņas mums sanāca tīri ciešamas Vimbiņa ar sīgu tika pagatavotas īpaši gardi. Ne asakas visiem !!!
Super loms! Je6ka un J0nis, filmēts ar slēpto kameru, noķerot sīgu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vakarnakt ap 12 tiem Goldingenas staķikā sastapu 2 leišu copmaņus, šie bijuši uz stintēm. Teica ka cope esot bijusi švaka, sākusies tik līdz ar tumsu, katram tik pāri 150 gab