Atskaite par šodienu atrodama forumā, sadaļā Video un apakšsadaļā "parcopi.lv video"
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
vakar slinkums bija kaut ko rakstīt. Tātad vakar tiku uz Dzirnezera. Sākumā cope nebija, mainīju vietas, meklēju un līdz beidzot Gaujas galā atradu. Ķērās smuki asari no 100-300gr! Uz zeltītu volframa murmuli. Cope ilga kādu stundu, ilgāk es arī nevarēju vairs kavēties. Vakar labākā cope šoziem!
Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šodien Daugavā, netālu no Tv torņa, asaris ņēma labi, bet sīks. Uz mormeni varēja savilkt tiešām daudz, bet izmērs švaks. Ņēmu talkā bļitku un šos paturēju lomā! Lielākajam 350gr!
s domāju, ka gan jau tepat pie mums var savilkt labu lomu, nav jābrauc uz peipsijervu, bet tas brauciens vien ir ko vērts ... un tie plašumi...
Jā, bija doma man šogad braukt, bet nu par lomiem vairāk sūdzās nekā lielās, īpaši asariem, kurus tieši arī interesētu paķert. Priekšnieks pa 2 dienām vien ap 10kg atveda ... Un pārsvarā sprīža asari. Šekur tepat uz Rāznas sestdien viens pensionārs pieslānīja pa dienu uz bļitku neiespringstotap 8kg tādu pašu ašuku, man pa pus dienu virs 4kg. Hvz bailes kautkā braukt, ja tik liela loterija, īpaši ja es vēl ar kājām. Raudas ķert toč negribu braukt, tās es arī pie sevs ne mazākas kā peipsī uz pēdējā ledus paķeršu, man tīk asari uz bļitku...
Hey! šodien piedalījos studentu makšķerēšanas sacensības kuras notika Ānes karjera (Jelgavas pusē), cik tas bij superīgi macību nedēļas vidū pacopēt... !! Ar lomiem diezko nevaicās, pagājušo gad esot biji labāk tā nu runāja... Bet nu man veicās samērā glīti ar niecīgo rezultātu... (750g) raudas, individuālaja saņēmu 2.vietu un arī komandu konkurencē ar 1,1kg starp 11.komandām ierindojāmies 2.vietā tā kā diplomi un medāļi nopelnīti un tam visam bonusā par individuālo nāca Šarlaka Holmssa grāmata SUPER!.. turpinot sacensību gaitu, trāpijās rauda vien varen smuka uz gramiem 250-300 kura ļoti spītējas ieskatīties man acīs(sākumā domāju ka spēkojos ar līdaci), kā arī izgreznoju kādas zives muti ar diskobmumbiņu... pirmās sacensības manuprāt izdevušās.. Ne asakas!