Neliels rezumē par pēdējām copēm. Pirmdien mazais puika ap 15:00 sāka teikt ka dikti gribot no ledus pacopēt, pie tam pirmo reizi. Laika maz- testējam tuvējo dīķi. Es uzurbju caurumus, puika tīra ālinģus, no sākuma nē, šis paskatīšoties kā es makšķerēju, man nekā. Tad puika nobrieda copei, pats izvēlējās ālinģi, noliku lai sēž uz kastes, iedevu makšķerīti. Nepagāja ne minūte kas šis sauc ka galā, es jau domāju ka šim tik liekas ka kaut kas ir, nē, šis izstīvē tādu ap 100 gr. asarīti. pēc neilga laika vēl vienu tādu pašu. Es neko protams nenoķēru. Vakar, Venta, Ventspils, Sniegs bik vairāk klāt bet staigāšana galīgi katstrofāla nebija, cope gan galīgi nekāda, vienu 300 nieku izstīvēju, pārējos 30-4- caurumos tik ķīši. Šodien bij tādi nelieli mači Usmā, ar savām 2 raudām, vienu asarīti un 7 ķīšiem tiku godpilnajā 3. vietā, neizdevās nekādi atrast zivi
nu tā. ķīšezera iemītnieki pabaroti, nobalsots kā nākas, tagad jāštuko ko ēst pusdienās kaimiņu kaķim kaut kas sanāca, pašam nē pofig!
rīts ap 8:00 ķīšezerā pie jaunciema
loms finālā
biju pie golfa kluba uz sēkļa, uz kants. uz kants mani apcēla ķīši, uz sēkļa švaki. aizgāju uz benzīntanka līci pie raga, kur masas. tur knapsieriņi asarīši, toties ķīšu nebija. apnika un gāju uz māju pusi, bet vēl piestāju pie pašas jaunciema ostas. tur bija jautri - ņēma kā traks. ķīsis un mikro asars. drusku galva kaut kā sāp šodien
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)