Pusstundu rakstīju atskaiti,un viss aizgāja pa ... esmu dusmīgs Ielikšu vien pāris bildes un pateikšu ka bijām Driksnā (Jelgava)Ja galvā nav puslitrs garastāvokļa tad ledus drošs no 6 līdz 10 cm.
Forši! Es gan vēl tā arī neesmu atklājis sezonu, bet ziema jau vēl gara
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ledus ta būs, kur liksies. Vēl jau tikai decembra sākums. Bet kaut kā uz to ziemas copi nav tās patīkamās nervozitātes un kņudoņas iekšā, kas pavasarī. Bet mērķis ir - jānoķer beidzot tā līdaka no ledus apakšas
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nu Eduk ,te bij ko tīrīt bet ašuks ir tik forši garšīgs ka tas atmaksājas katru dienu varbūt netīrītu bet nedēļā reizes 3 varētu,ja tik būtu ko un vispār man patīk tie sīkuļi,vienkārši cepti,kraukšķīgi. Tos lielākos virs 100 vai nu zupā ,vai atpakaļ āliņģī .Tos sīkuļus domāju no 50 līdz 100gr. Nezinu vai tas būtu pareizi tik mazus ņemt ,bet citi laiž atpakaļ mazos a es lielos Lielos varētu filēt ,mācījos no Martī kaut kā nesanāk Pēc pāris kilo varbūt piešaušos Ja to mazos nedaudz patīra un ieliek cepjamajā traukā pusi uz pusi ar sīpoliem aplej ar eļļu lai visu nosedz un liek vārīties cepeškrāsnī aptuveni uz stundu ,nu tad vispār ir krutie kraukšķi
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
JOnis. Tos zirgazobus izfilē un vāri eļļā kamēr šamie tādi zeltīti paliek. Kad šamos nosmēli, tad tik uzber sāli un apmaisi. I čipsus nevajadzēs - iet iekšā uz urrā. Un ja vēl ar bairīti šamo noskalo, tad jau pavisam
jū, asarīši man baigi iet pie dūšas. un tie mazie filējas vēl labāk par lielajiem. arī garšo baigi super. starp citu es vienreiz tā pat izfilēju un sacepu arī peipusa raudas un bija tik pat labi. ārzemju viesi, pat novērtēja raudas labāk par asariem...
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Nu Eduk ,te bij ko tīrīt bet ašuks ir tik forši garšīgs ka tas atmaksājas ja katru dienu varbūt netīrītu bet nedēļā reizes 3 varētu,ja tik būtu ko un vispār man patīk tie sīkuļi,vienkārši cepti,kraukšķīgi. Tos lielākos virs 100 vai nu zupā ,vai atpakaļ āliņģī .Tos sīkuļus domāju no 50 līdz 100gr. Nezinu vai tas būtu pareizi tik mazus ņemt ,bet citi laiž atpakaļ mazos a es lielos Lielos varētu filēt ,mācījos no Martī kaut kā nesanāk Pēc pāris kilo varbūt piešaušos svilpo Ja to mazos nedaudz patīra un ieliek cepjamajā traukā pusi uz pusi ar sīpoliem aplej ar eļļu lai visu nosedz un liek vārīties cepeškrāsnī aptuveni uz stundu ,nu tad vispār ir krutie kraukšķi ja
Atzīšos, ka es arī mazos arī uzreiz atpakaļ āliņģī negrūžu, īpaši jau tajā pašā ... Protams, kamēr normālie ir labi sameklējami, lieku uzsvaru uz tiem, bet kādreiz nobildēšu kādu no saviem februāra lomiem uz bļitku - tur sanāk 3 loma kategorijas - neliela daļa (vismaz skaita ziņā :D) cepamie, tad kotlešnieki un visbeidzot čipsenieki ... Vidusmērā tās ir pāris simti galviņas vidēji vienā copes reizē ... Takšto ar mazo asaru ķeršanu un ēšanu mani arī nepārsteigsi ...