Mjāa, tad es un J0nis tomēr biku vairāk tomēr pacopējām
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Jelgavā vēl veči sēž uz vimbu.... negribas jau rupji lamāties, bet normāli tas nav, man tā liekas, jo krasti izskatās pabriesmīgi... sēdēs tik ilgi kamēr, atkal pienāks bēdīga vēsts, vai tiešām tās vimbas ir dārgākas par dzīvību!?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ķīšezers jau apledojis, bijām ar Anatoliju paskatīties. Jau pat kaut kādi āļiņģi ir sisti un pēdas arī. Akmeņus mētāt nevajadzēja, jau bija samētāti. Ledus turēja arī manu svaru, bet tālu no krasta negāju - krakšķ vienā krakšķēšanā. Biezims kādi 3-4cm. Līst virsū pagaidām netaisos
Baigi atklājām Es nogāju četrus metrus no krasta, sencis kādus 20metrus. Es tālāk neriskēju, zem manis baigi brakšķēja, zem senča svara minimāli. Ar viņa svaru ezera piekrastē un līčos viņš šur tur jau pat varētu patirināt, ja tā uzmanīgi un piesardzīgi. Bet es uz pirmā un pēdējā ledus nekāpju, kaut kā nevelk Plus Rīgā jau jāgaida oficiāla domes atļauja, ka ledus nav bīstams
Bet tas jau laikam tikai Rīgas ūdeņos,jagaida kad tiek dota zaļā gaismā
Jūrmalā arī un iespējams vēl kaut kur. Man vistuvākais, lai negaidītu Rīgas domes atļauju ir aizmaukt atklāt sezonu kādā no Lilastes ezeriem, tie vairs nav viņu kompetencē Bet es vēl nogaidīšu kādu nedēļu točna, man tas asaris nešķiet peldes vērts
Jau trīs dienas veči sēž gan Ķīsī, gan Vecdaugavā. Nebaidās, ne Domes lieguma, ne vēl ne pārāk drošā ledus. Kā ar copi, es nezinu gan. Šorīt uz ezera ar četri sēdēja, ko varēja redzēt
Jau trīs dienas veči sēž gan Ķīsī, gan Vecdaugavā. Nebaidās, ne Domes lieguma, ne vēl ne pārāk drošā ledus. Kā ar copi, es nezinu gan. Šorīt uz ezera ar četri sēdēja, ko varēja redzēt
Arī pašvaldības policaji ievēro RD noteikumus. Kamēr nav atļauts uz ledus nekāpj.
Normāla slidotava Rīgā. Lai veseli kauli visiem, kas šodien atklās sezonu. Uz ezera droši vien arī normāli slīd. Un laiciņš vispār derdzīgs ar to lietu, kas uzreiz salst un vēju