Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šodien pie Audupes uzlika zīmi, ka iazliegts kāpt uz ledus. Pēc tā pārcēlos uz Vecdaugavu, bet tur vairs tā necopēja. Līdz zīmes uzlikšanai paspēju ap 1,5kg raudas un asarus saķert
Šodien pie Audupes uzlika zīmi, ka iazliegts kāpt uz ledus. Pēc tā pārcēlos uz Vecdaugavu, bet tur vairs tā necopēja. Līdz zīmes uzlikšanai paspēju ap 1,5kg raudas un asarus saķert :)
Tomēr modrā acs čeko netu. Izlasīja tavu komentu, ka tikai 5cm palikuši un uzlika zīmi.
Šodien biju no rīta Dzirnezera, cope bija 40 minūtes no 8-20 līdz 9-00, bet gabali bija labi mājas nosvēru 3 ashukus 1,12kg !!! Ieliku ūdu bet ne ka, blakus inspektori vakar izvilka tīklu, tur pat kur 2 nedeļas atpakaļ bījam izvilkuši, veči rādijuši video kur ap 5-6 kg liela līdaka bīja tīkla zem ledus, bet kamēr inspektori vilka arā tiklu liela līdaka izspruka pate arā, bet ilgu laiku apstulbusi staigāja zem ledus ļaujot sevi filmēt, tīkla atkal bīja vel 3 līdakas 2 brekši pa 2kg~ un viens beigts asaris, izbrīna trikaj viens nah viņi atstāja daļu uz ledus?
Šodien visu dienu pa Jūdažu ezeru nodzīvojos.Sākumā iebaroju 4 alinģus ar domu paķert raudiņas,sākumā kādu stundu pilnīgs klusums,tad kaut kas sāka ķerties no diviem alinģiem un ap pl diviem kā ar nazi nevienu zivi vairs nenoķēru.Karodziņ makšķere ar visu dienu klusēja.Vakar ar biju copēt ,pilnīgs aplauziens daži asarīši sērkociņa lielumā.Ledus vēl labs ,jācer ka nākošajās brīvdienās vēl varēs tikt uz ledu.
Kaut kā sāk izskatīties, ka sezonas noslēgums jau ir nopticis Šī bija ļoti neparasta un īsa ziemas copes sezona Bet labi vien ir, gribās jau ātrāk pludiņu pamērcēt!
Ķīsī diezgan copmaņu jau no paša rīta. Visvairāk uz sēkļa un pavisam tuvu Mīlgrāvja kanālam. Laikam copē Ledus gan tāds aizdomīgs, vismaz pa gabalu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šorīt biju aizbraucis uz Ķīsi. Izgāju cauri golfa laukumam, redzu, ka uz ledus divi veči sēž, bet virsū netieku. Visur ūdens un ne maz. Pastaigāju gar golfa laukuma malu gandrīz kilometru uz Mežaparka pusi - visur tas pats. Pagāju pēc tam līdz kanālam un nekur virsū nemazāko iespēju tikt. Kā tika tie divi, es nezinu. Es tā arī aizbraucu mājās nepacopējis
Es ar kaut kādas 4 vai 5 reizes tik, bet nu pofig - man atklāto ūdeņu copes sezona tāpat vairāk tīk! Galvenais, ka mači tika sarīkoti