šodien uz pāris stundām uzskrēju uz laidzes ezera (netālu no talsiem) veču tur bija diezgan priekš lauku ezeriņa, bet neizskatījās, ka kāds baigi vilktu. sākumā mēģināju tikai uz pliku bļitku. pāris zirga zobi bija. pārgāju uz murmuli, bet ar to nulle... pārgāju atpakaļ uz murmuli un meklējoties kādu sauju savilku. izmērs gan pazemojošs pēc fotosesijas tika atbrīvoti pret galvojumu, ka nākamreiz pasauks lielos.
Es šodien Ventā pilnīgi aplauzos. Stintes 0, asari 0 Nebiju gatavs arī tādai straumei, tagad pārtaisīju makšķerītes Vēl gandrīz nedēļu būšu Ventspilī, gan jau ko dabūšu
Šodien ar veco bijām aizlaiduši līdz baltajai kāpai stintes meklējumos10:00-14:00, bet diemžēl tika piedzīvota smaga sagrāve par labu mājiniekiem(gurķīšiem), kuri šodien kosties negribēja ne par ko,laikam jau tas laikapstāklis būs pie vainas(putenīts+cieši paslēpusies saule), kas gala rezultātā mums ļāva paņemt mājupceļā vien 4 gurķzives... Cilvēku bij tiešām daudz pāri pa 800(skaitīt beidzu pie 799 , bet cik manījām(vairāk pāļu tuvumā) tikai retais savos kastes vārtos iemeta pāri pa 10 gab.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
es neko no gurķu copes nesaprotu, bet nu ar visādīgi mēģināju izsecināt kā tā strīpa veidojas. viena versija bija man šāda: atnāk pirmais apmēram īstajā vietā un sāk barot. tad nākamais ar gudru ziņu nostājas pa straumi uz leju, lai viņam barība skalojās un līdz ar to arī zivis. un tā tālāk, bet visiem godīgi jāpiebaro
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Tāda nelaba nojauta ka TU DIEVAM BŪSI KO IERIEBIS !!!! ā
Nu ne jau Dievam ko ieriebis bet vakar mell'a diena bij. Ja ieskatas tai bilde tad var redzet ka snab's naf snabs bet suda likjieris, to tik majas pamaniiju atverot pudeli. Toties sodien cope bij pa pirmo. Nevis skaita bet izmeras un taja zinja ka zivis kerot bij katra zivtinja jaizstrada. Info par stintem Ventspili - sodien svaki, pazinja bija, 10 izvilka