[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Zivinens, eduks, kapracis, Zivnieks  
Kur? Kā? Uz ko? Kāds ledus?
ZivinensDatums: Pirmdiena, 02.01.2012, 16:38 | Ziņa # 346
Rūdīts copmanis
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1073
Reputācija: 13
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Pašlaik neķeroties vairs abiem nekas,paliels putenis esot.

kapracisDatums: Pirmdiena, 02.01.2012, 16:41 | Ziņa # 347
Komentāri: 1233
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
tā viņiem arī vajag! nav ko večus tracināt!:)) plaude

parcopiDatums: Pirmdiena, 02.01.2012, 18:02 | Ziņa # 348
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Ārā tak līst, kāda zemledus makšķerēšana? :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

urmaasDatums: Pirmdiena, 02.01.2012, 18:04 | Ziņa # 349
Grupa: Savējie
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

parcopiDatums: Pirmdiena, 02.01.2012, 18:07 | Ziņa # 350
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Zg izskatās pēc pašnāvnieka

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

ZivinensDatums: Pirmdiena, 02.01.2012, 18:32 | Ziņa # 351
Rūdīts copmanis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Esmu atpakaļ ledus izprovēts dance Jau ar mazu krēslu pie ezera bijām,pati krastmala pašvaka,tik kādi 3 cm. bet jau pāris metri no malas ledus 5-6 cm. tur saglabājies vecais ledus.Paejam piesardzīgi ar vergu klapējot pa ledu tālāk un sākam cirst caurumus,čoms ar bļitkiņām sāk darboties es ar clackin rap ar cerību uz līdakām.Jau pirmā āliņģī čoms tiek pie neliela ašuka,trešā āliņģī man kas smuki uzsit,bet neuzsēžas.Čoms pa kādam ašukam lasa man no cerētām līdakām nekā.Bet pienāk arī mana veiksmes stunda un tajā pašā āliņģi kur bij uzsitiens man pakampj līdacēns kuru pēc neilgas cīkstēšanās veiksmīgi izvelku,nav liels bet virs kilo ir,garīgais labs un pēc nepilnas stundas tiku aplaimots ar vēlvienu mēra līdaku.Sāk snigt un čomam ašuki ar vairs lāga nenjem,sniegs pamazām sāk snigt vairāk un jau līdzīgs putenim,bet cope uz asariem aizvērusies pa visam arī čomam,tā ar vairs neko nenoķērām.Loms abiem svara ziņā līdzīgs.Nākamreiz copēt tikšu tik piektdien vai sestdien un māc bažas ka dēļ sniega tas piekrastes ledus paliks pavisam švaks,bet tas vecais ledus ir bijis staigājams jau iepriekšējos salos,tā kā vienu nedēļu esmu nogulējis,šodien ar pa dienu turējās neliels mīnus jo āliņģus lēnām vilka ciet. Eduk nebiju es malēnijā,paprāto kur parasti ziemā ziņo par aukstuma rekordiem? :) Vai Eduka kungs ledus copi ir atklājis ? :)

parcopiDatums: Pirmdiena, 02.01.2012, 18:36 | Ziņa # 352
Multimakšķernieks
Zivinen - ar atklāšanu! dance

ZivinensDatums: Pirmdiena, 02.01.2012, 18:37 | Ziņa # 353
Rūdīts copmanis
Bij forši ja

urmaasDatums: Pirmdiena, 02.01.2012, 19:01 | Ziņa # 354
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Kamikadze
Man skauž.Copes vieta varētu būt vidzeme,Cēsu raj.
:)))

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

ZivinensDatums: Pirmdiena, 02.01.2012, 19:06 | Ziņa # 355
Rūdīts copmanis
Jā Urmaas Cēsu rajonā :) Iesaku Jums ar ziemā paprovēt clackinu paraustīt,kamēr nebiju vēl pie līdakas ticis čoms par mani smīkņāja,pēc otrās žēlojās ka viņam tāda verķa nav :D Visas copes bija brīdī kad mānekli rāvu augšā.

ilmarsDatums: Pirmdiena, 02.01.2012, 19:19 | Ziņa # 356
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 31
Reputācija: 0
Jēē rīt iešu uz pērkonu ezeru medīt asarus pats brīnos jo sestdien vēl ar laivu braucu ar dzīvo līdakas medīt, šodien ezerā ledus biezums 3,5cm. prieks dance
Dīķī šodien noķēru vienu asari uz balansiera dīķim 4,5cm ledus biezums.

ilmārs dzigurs

ZivinensDatums: Pirmdiena, 02.01.2012, 19:23 | Ziņa # 357
Rūdīts copmanis
3,5 diezko biezs nav,pie āliņģa ilgi stāvēt nevar :D

uldeensDatums: Pirmdiena, 02.01.2012, 19:41 | Ziņa # 358
Komentāri: 356
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Forši Zivinen ja

ilmarsDatums: Pirmdiena, 02.01.2012, 20:02 | Ziņa # 359
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 31
Tas gan bet ka manus 67 taada kg. tur no mazās māsas nospert ragavas un ej kur gribi.

ilmārs dzigurs

BorodaDatums: Pirmdiena, 02.01.2012, 20:04 | Ziņa # 360
Grupa: Dzēstās
Extrēmists...:)))) Es labāk izlekšu vēlreiz no Siguldas vagoniņa, nekā uz 3,5cm ledus kāpšu.:)))

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv