Nu jā. Kopējā spiningošana un Rammstein klausīšanās visu nakti, cepumu pavadībā tad arī neskaitās
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Gauja jau tik ātri neaizsalst:) 2 gadus esmu uzrausies uz ledus 16 oktobrī,pareizāk sakot tas bija sniega ledus,pirmajā gadijumā noturējās 3 dienas copējams,otreiz 1 dienu Nekad to neatkārtojiet,triku izpildija pirmā ledus copmaņi profesionāli kaskadieri
Uz Gaujas ledus mani vairs ne pa kādu naudu nedabūsi pat pie -30, kas turās jau mēnesi. Nafig! Man pietika jau pagājušo ziemu, tādu triku atkārtot vairs nevēlos un visticamāk vairs vienkārši nevarētu atkārtot. Nene, Gauja un zemledus cope man ir nesavienojami jēdzieni!
nesen tik atrada Gaujas raibo speciālista līķīti, kas ziemas beigu cēlienā aizgāja pa burbuli. loriņi uz Gaujas ledus, pats bij ar nagiem vēl skrāpējies, bet.......ilgi meklēja, bet neatrada. ledus vāks jau ar bij gandrīz viscaur pār upi. bet atrada samērā netālu, aiz siekstas aizķēries..... sakarīgs vecis bij. savā mūžā lērumu raibo piemānijis. miers lai viņa dvēselei!
Veči, tiešām atvainojos! Nepamanīju zem tēmas nosaukuma, ka šeit tikai vergu brālības kavalieri drīkst čalot. :)
tas jau tikai humors, neliela ķircināšana sarunas uzturēšanai. Urmaas Protams, ka cilvēks, par kuru runājam, nav slikts, pat neskatoties uz to, ka izslēdza mani no draugu loka poga.lv ...
Pie mums, beidzot, rādās, ka ar ledu sastāvēs pozitīvi... Tagad ārā -7, tāds temperis iestājās uzreiz ar saulrietu, dienā bija -3. Pagāšnakt ar kautkas ap -6 - 7 bija. Jau piektdien biju pats pozitīvisms, jo sanāca caur Latgali biki pabraukt un ļoti priecēja fakts, ka uz vismaz 80% ūdeņu anomāli siltais laiks vāku nebija noskalojis, nezinu gan cik biezs, bet ledus palika. Nu bet pēc vakardienas un šodienas/rītdienas + kaut sīki mīnusi nākamās dienas un 3-dien pie mums pingvīni atkal droši lodās pa ledu. Pats diemžēl tik drīz netikšu, bet nedēļas otrā pusē nopietni gatavojos atklāt sezonu uz 6-7 cm ledus. Šogad netipiski - Latgale ielika konkrēti Malēnijai ar 1. ledus iestāšanos, vai ne, Zivinena kungs ;))))))) ?!
baigais tas Zivinens!!:))) tā grib večus kaitināt, ka pat puiku iesaista tautas tracināšanā!:))) pie tam nemaz neņem jaunekli līdzi-laikam pēc tam laidīs kādos grēka darbos:))
a ja pa nopietnam, tad jau laikam vecais negribēja riskēt ar Tavu dzīvību vai veselību, jaunekli! gan jau, kad paliks kādu cm biezāks ledus, fāters paņems līdzi tak:)