Zivinen Viszemākā gaisa temperatūra Latvijā bija −43,2 °C un tika reģistrēta 1956. gada 8. februārī, Daugavpilī. Tas no vikipēdijas:)) Cēsu raj. mazie ezeri ne vienmēr ir aukstuma epicentrā. Bet tu uzmanies, sargii sevi!:)
Man nav peldošā kostjūma, tāpēc gaidīšu vismaz 10cm biezu ļedu. Bet vispār izskatās, ka Peipusa vietējie arī cietīs zaudējumus. Ja nu Peipis aizies ciet, tad tik uz februāra sākumu un ar mašīnām jau toč neļaus braukāties. Un ja šitās siltās ziemas nāk viena pēc otras... tad persiki jāaudzē....:))
Eduk nebiju es malēnijā,paprāto kur parasti ziemā ziņo par aukstuma rekordiem? Vai Eduka kungs ledus copi ir atklājis ? :)
Teicu, ka diemžēl, netieku. Šodien pie mums vairāki sezonu turpināja - daudzi atklāja jau ziemsvētkos, takšto nav tie zosēni tik kruti . Ledus labs, ap 5-7 cm noteikti. Darbs visu pasākumu kavē, citādi jau es ar raustītu ... Jā, Protams, apsveicu ar veiksmīgu sezonas atklāšanu!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
MRK tomēr Alūksnē jau sēž uz ledus (sazvanīju vienu no biedriem ), nevis dzer ezera krastā, kā varēja likties iepriekš ... Tomēr šīs nakts -5 grādi spējuši sakalt ledus paliekas un putru ledus virsū. Pats jau ar laikam skrietu, bet nu kundzei te visādi plāni, bet rīt, beidzot, varēšu atklāt sezonu arī es !!! Jā, un ledus biezums 6-7 cm jau...