Urmaas, man šķiet, ka mierīgai patērzēšanai šajā foruma sadaļā ("ziemas makšķerēšana") mums būs jāprasa adminam par iespējām bloķēt pieejas iespējas dažam labam spiningošanas entuziastam, dabi šis subjekts nenomelnotu mūsu čempioncienīgos sporta asaru lomus no ledus ...
Nepamanīju zem tēmas nosaukuma, ka šeit tikai vergu brālības kavalieri drīkst čalot
Zem ledus jau var makšķerēt arī ar spiningu
Tak čalot var jebkurš, galvenais lai par zemledus copi. Citam patīk, citam nē, bet par to var runāt Man pēdējā laikā arī sāk iepatikties, bet ne tik ļoti, kā atklāto ūdeņu cope. Tāpēc ceru, ka ledus vēl tik ātri nebūs
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es arī pārsvarā raustu, nevis tirinu Bet man no ledus tik zirgazobi pārsvarā ķerās
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Admin, un kā vēl! Pagāšgad zeperi paņēmu līdz uz slepeno upi - šis pieparkoja stabilu 4nieci mammu, sabučoja un atlaida. Kaukur bildēm jābūt, ja atradīšu - ielikšu.
Zivinen - jūs ar Prūsi mani jau divas ziemas vedat Laikam pārāk tālu tas Peipis
Viepli - raibos neesmu ķēris, tā kā būs prieks arī par maziņu