[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Zivinens, eduks, kapracis, Zivnieks  
Kur? Kā? Uz ko? Kāds ledus?
ZivnieksDatums: Trešdiena, 23.03.2011, 14:36 | Ziņa # 286
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
es došos sestdien, laikam jau uz ķīsīti sezonu noslēgt :)

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

AnatolijsDatums: Trešdiena, 23.03.2011, 15:48 | Ziņa # 287
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Grupa: Savējie
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Es ar jau mājās :D Pamēģināju Aigara caurumos ar bļitku, noķēru pāris ašukus, bet tad pieķērās kaut kas, kas diezgan ātri aprāva man bļitku :D Un saule ledu padarīja tik irdenu, ka pat man neomulīgi palika uz ledus un arī laidos projām plaude

Za ribalku!

kreisaisDatums: Ceturtdiena, 24.03.2011, 12:43 | Ziņa # 288
Videomāns
Komentāri: 1197
Reputācija: 7
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Vakar biju Dzirnezerā. Dikti švaka cope + tas nejaukais vējš :(
Reku te vienam džipu nav žēl, braukā pa kāpu zonu un atstāj spēkratu un Lielupes ledus pie Ragakāpas. Apollo sīkāk!
Pielikumi: 9096732.jpg (93.9 Kb)

Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...

J0nisDatums: Piektdiena, 25.03.2011, 09:43 | Ziņa # 289
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

AnatolijsDatums: Piektdiena, 25.03.2011, 17:09 | Ziņa # 290
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Biju šodien Mežaparkā. Noķēru divus asarus virs 100gr un vienu brīdi diezgan aktīvi sāka ķerties 50-150gr raudas un breksīši, bet tas ilga kādas 40min un viss. Pēc tam cope vispār pazuda un nevarēju atrast neko, iebarošana ar nelīdzēja. raksta

Za ribalku!

copmanis78Datums: Sestdiena, 26.03.2011, 21:34 | Ziņa # 291
Copmanis-ziņnesis
Komentāri: 2573
Reputācija: 13
Šodien biju no 15.00-18.00 pasēdēt uz ledus,saķēru nelielu čupiņu ar ašukiem un arī viens līdacēns bija iekārojis manu mormišku,labi kad nenokoda viņs to.Protams pēc neliela foto viņs tika atlaists paaugties.Copēju uz mormiškas,baltais +motils.Laiks gan varēja būt labāks,diez gan paliels vējš pūta.

Pielikumi: 6671632.jpg (165.1 Kb) · 9463176.jpg (131.9 Kb) · 6832664.jpg (121.8 Kb)

parcopiDatums: Otrdiena, 29.03.2011, 13:39 | Ziņa # 292
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Bijām šodien ar Anatoliju aizgājuši līdz Ķīšezeram raksta

Man par 90% tas bija zemledus makšķerēšanas sezonas noslēgums. Ledus vēl labs un kādu laiku vēl varēs no tā copēt, bet man vairs nevelk. Apnikusi tā zemledus cope tāpat kā garā ziema. Labāk mēģināšu jau no nākamās nedēļas copēt vietās, kur vairs ledus nav :)
Kas attiecās uz šodienas copi - tad bija pilnīga necope! :D Izmēģinājāmies diezgan daudz vietās un uz dažādām ēsmām, bet nevienam no mums nebija pat neviena cope :D
Tā kaut kā šodien mums gāja plaude
Pielikumi: 9213963.jpg (40.1 Kb)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

IntruderDatums: Otrdiena, 29.03.2011, 14:32 | Ziņa # 293
Komentāri: 49
Reputācija: 0
Kluba Vadiba
Kurā rajonā biji?

parcopiDatums: Otrdiena, 29.03.2011, 15:39 | Ziņa # 294
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote (Intruder)
Kurā rajonā biji?

No Vecmīlgrāvja gala un gandrīz pāri ezeram, tad uz Mīlgrāvja kanāla pusi....bet visur tukšs :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

Johnny_BravoDatums: Otrdiena, 29.03.2011, 19:45 | Ziņa # 295
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 316
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti
Es ar gaidu atklātus ūdeņus ja

johnny bravo

J0nisDatums: Otrdiena, 29.03.2011, 22:10 | Ziņa # 296
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Man gan jau atklātie ūdeņi ir klāt :) tik zivis nav atnākušas :)

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

kreisaisDatums: Trešdiena, 30.03.2011, 12:11 | Ziņa # 297
Videomāns
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Es ar šonedēļ noslēgšu sezonu. Jau sagatavoju gan grunteni, gan pludiņmakšķeri! prieks

AnatolijsDatums: Trešdiena, 30.03.2011, 17:32 | Ziņa # 298
Biju šodien Daugavas attekā, netālu no TV torņa. Noķēru tik dažus sīčus, kaut gan netālu no manis vesels bars ar večiem vilka skaistas baltās zivis. Es nezinu un ko un ar ko iebaroja, bet man uz balto tārpu necopēja un mieži par barību nenostrādāja :)

Za ribalku!

AnatolijsDatums: Ceturtdiena, 31.03.2011, 17:49 | Ziņa # 299
Atkal šodien biju Daugavas attekā. Viens brekšuks 300gr un daži sīkie, bet vispār atkal necope :)

Za ribalku!

kreisaisDatums: Svētdiena, 03.04.2011, 16:39 | Ziņa # 300
Videomāns
Šodien noslēdzu sezonu. Biju uzkāpis uz Dzirnezera un Dūņezera, bet abos paliku garu degunu :D
Vispār jāpārslēdzās uz atklāto ūdeņu copi! prieks

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv