Es ar jau mājās Pamēģināju Aigara caurumos ar bļitku, noķēru pāris ašukus, bet tad pieķērās kaut kas, kas diezgan ātri aprāva man bļitku Un saule ledu padarīja tik irdenu, ka pat man neomulīgi palika uz ledus un arī laidos projām
Vakar biju Dzirnezerā. Dikti švaka cope + tas nejaukais vējš Reku te vienam džipu nav žēl, braukā pa kāpu zonu un atstāj spēkratu un Lielupes ledus pie Ragakāpas. Apollo sīkāk!
Biju šodien Mežaparkā. Noķēru divus asarus virs 100gr un vienu brīdi diezgan aktīvi sāka ķerties 50-150gr raudas un breksīši, bet tas ilga kādas 40min un viss. Pēc tam cope vispār pazuda un nevarēju atrast neko, iebarošana ar nelīdzēja.
Šodien biju no 15.00-18.00 pasēdēt uz ledus,saķēru nelielu čupiņu ar ašukiem un arī viens līdacēns bija iekārojis manu mormišku,labi kad nenokoda viņs to.Protams pēc neliela foto viņs tika atlaists paaugties.Copēju uz mormiškas,baltais +motils.Laiks gan varēja būt labāks,diez gan paliels vējš pūta.
Bijām šodien ar Anatoliju aizgājuši līdz Ķīšezeram Man par 90% tas bija zemledus makšķerēšanas sezonas noslēgums. Ledus vēl labs un kādu laiku vēl varēs no tā copēt, bet man vairs nevelk. Apnikusi tā zemledus cope tāpat kā garā ziema. Labāk mēģināšu jau no nākamās nedēļas copēt vietās, kur vairs ledus nav Kas attiecās uz šodienas copi - tad bija pilnīga necope! Izmēģinājāmies diezgan daudz vietās un uz dažādām ēsmām, bet nevienam no mums nebija pat neviena cope Tā kaut kā šodien mums gāja
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
No Vecmīlgrāvja gala un gandrīz pāri ezeram, tad uz Mīlgrāvja kanāla pusi....bet visur tukšs
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Biju šodien Daugavas attekā, netālu no TV torņa. Noķēru tik dažus sīčus, kaut gan netālu no manis vesels bars ar večiem vilka skaistas baltās zivis. Es nezinu un ko un ar ko iebaroja, bet man uz balto tārpu necopēja un mieži par barību nenostrādāja