Es ar nevaru sagaidīt, kad varēšu atkal uz pludiņu skatīties! Šodien sanāca braukt garām Aizsardzības akadēmijai - diezgan daudz tur copmaņu šodien sēdēja. Iespējams, ka kaut kas copē arī
Šodien ar pabiju vienā ezeriņā pie Siguldas sanāca gan tikai vakara cope biju no 16.00-18.00.Rezultātā 13gb ašukus izdevās uz mormiškas izmānīt.Lielākais bija tieši 200g, un kopā 960g.Cope izdevusies svaigs gaiss saelpots un ar ir ko uzcept.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Baigais vējš! Sīkie asari gan copēja, bet ātri aizbēgu Vispār uz zemledus makšķerēšanu pazudis azarts, ātrāk gaidu, kad no krasta varēs makšķerēt. Visticamāk šonedēļ noslēgšu zemledus makšķerēšanas sezonu, ir vietas, kur ledus vairs nav un mani tas tagad vairāk uzrunā Ezerā gan vēl ledus labs Un tā es darīju ar šodienas gigantiskajiem asariem, kopā bija 8gb
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šodien biju aizbraucis atkal uz Kundziņsalu. Tā vieta, kur iepriekš copēju, bija aizņemta, copēju netālu. Tikai divus dabūju. Vairāk tur nebraukšu, jo ledus jau dikti plāns tur
Šodien ar Anatoliju bijām Vecdaugavā. Vējš gan atkal nepatīkams Braucām no Mangaļsalas puses, jo pāri iet negribējās. Copmaņi gan vēl staigāja pāri, bet man negribās, jo uz ledus jau daudz melnu plankumu un vietām pat ūdens jau redzams, nafig riskēt Šis bija noslēgums Vecdaugavā, vairāk uz turieni neiešu līdz nākamajam ledum Uz ezeru gan vēl aiziešu Tātad par copi - pa pusotru stundu noķēru 20asarus + 5 pavisam sīkus vēl atlaidu. Visi uz bļitkiņu. Anatolijam, kad gāju prom, bija tikai viena rauda Viņš, kā vienmēr, ar mormišku darbojās Tad jau redzēs, moš vēlāk kaut ko izdosies viņam noķert, bet es pa fikso paķēru un prom - vairs nav azarta no ledus ķert, jau domās esmu krastā ar makšķeri Re kāds ledus irdens