Domāju, ka Langas galā ledus vēl labs. Slikts ledus ir palicis ap Sniķera salu un tuvu Mīlgrāvja kanālam, bet citur pārsvarā vēl ir ir ok
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šodien biju aizbraucis uz Daugavu aiz Rīgas hesa(ūdenskrātuvi), saklausījos, ka tur brekši gandrīz paši pa āliņģi kāpj ārā, bet nebija pat neviena cope
Pabiju pie kāpas , no rīta stinte nedaudz skraidīja . Ap 12 pieklusa galīgi ,vispār pašvaki,bet šogad pirmās No rīta bij straume ,kā straume norimās arī stinte pierima Ledus labs,tikai nokāpšana jau bij sarežģītāka .Ledus kūst nepajokam. šī bij pirmā
parcopi.lv tajā kur tilts uz kundziņsalu iet pāri tur pa labi lejā un uz jūras pusi... brīvdienās čomi bija uzkāpuši un smuki pavilkuši brekšukus līdz 600 gramiem
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Zivnieks - paldies! Rīt, vai parīt, tur pamēģināšu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
parcopi.lv bet ja domā pasēdēt uz breksi, tad apbruņojies arī ar smagā gala mormenēm....tur vislabākā cope ir tad, ja ir kaut kāda straume, a ja ir straume, tad ar parastajiem ierindas murmuļiem ir zināmas grūtības....katrā ziņā tur sabarots ir daudz un vietējie tur cīnās katru dienu...tā kā gan jau...
Man šodien riktīgi negāja un es pēc pāris stundām jau aizlaidos. Vienai makšķerītei aprāvu gandrīz visu auklu, otra ar visu laiku pinās Pilnai laimei vēl, apmēram 0,5kg breksis, pie paša āliņģa man nez kādā veidā aprāva manu mīļāko volframa mormeni Copes ir, tikai visu laiku jāpiebaro, bet kaut kā man šodien tā lieta negāja. Izvilku tikai divus asarus Anatolijs noķēra vienu šādu, kad gāju prom: Un tagad zvanīja, ka uz vakarpusi vēl trīs ir dabūjis, lielākais ap 400gr. Citi veči stāstīja, ka no rīta ir bijusi cope, bet viens pārītis, kas copēja blakus mums, teica, ka aizvakar uz diviem pilnu spaini esot pieķēruši, bet šodien nez kāpēc necopē. Kā vienmēr - copē vakar un copēs rīt Varbūt vēl parīt tur aizlaidīšu, a varbūt arī nē - ledus man vairs nepatīk. Tuvākajās dienās jānoslēdz sezona un jāgaida pavasara cope no krasta
Jā, interesanta vieta. Kaut gan ir mēģināts tur vasarā, pārsvarā nerezultatīvi. Neteikšu, ka tagad dikti copēja, bet brekšu bars apakšā ir, vairāki aprāvās pusceļā... Paldies Zivniekam par ieteikumiem
nu re esat sēdējuši tieši tur kur domāju ir vēl viena piesieta brekšu točka vēl stipri patālāk uz jūras pusi, un tur arī ja kuģu ceļš nav baigi izdauzīts, tad tuvu tam var tikt pie zander puikām
Tikko zvanīju Anatolijam, viņš šodien atkal sēž tajā vietā. Esot noķēris 3gb brekšukus pa 300gr un vienu asari un gramiem 100 Trīs veči tikko esot gājuši prom no tā gala, kas vēl vairāk uz jūras pusi, bet uz trijiem tikai divus brekšukus bija dabūjuši Viens toties esot lielījies, ka vakar Ķīšezerā pie jahtkluba(es gan nezinu, kur Ķīsīti jahtklubs ) esot saķēris 5kg smukas raudas. Copējušas esot kā trakas Zivnieks - a tie brekši tur ir(Kundziņsalā) arī vēlākā pavasarī, kad ledus pazūd? Ar grunteni vai fīderi no krasta tos var izmakarēt? Es agrāk bieži braukāju ar riteni tur dziļāk Kundziņsalā, tur gar balto betona žogu, kur vēl smiltis bija raktas. Tur bija diezgan laba līdaku un asaru vieta, bet tagad tur tikai ar laivu var tikt, jo tik dziļi vairs nelaiž. Vēl, kad nāk jūras asari, tad reizēm braucu uz otru pusi no tilta - pie tā zaļā dzelzs tilta, tur diezgan smuki reizēm no jūras ienākušos asarus var paķert A tur, kur tagad tie brekši ķerās, es nekad nebiju neko noķēris