[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Zivinens, eduks, kapracis, Zivnieks  
Kur? Kā? Uz ko? Kāds ledus?
J0nisDatums: Svētdiena, 07.12.2014, 20:55 | Ziņa # 2176
Kompānijas dvēsele
Grupa: Savējie
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Pusstundu rakstīju atskaiti,un viss aizgāja pa ... esmu dusmīgs
Ielikšu vien pāris bildes un pateikšu ka bijām Driksnā (Jelgava)Ja galvā nav puslitrs garastāvokļa tad ledus drošs no 6 līdz 10 cm.

Pielikumi: 4906044.jpg (63.5 Kb) · 3159032.jpg (98.9 Kb) · 8276578.jpg (167.4 Kb) · 5760370.jpg (176.0 Kb) · 4620606.jpg (104.0 Kb)

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

martiDatums: Svētdiena, 07.12.2014, 22:07 | Ziņa # 2177
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
izskatās, ka tā neko priekš pirmās reizes gājis.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

eidisDatums: Pirmdiena, 08.12.2014, 14:18 | Ziņa # 2178
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 105
Reputācija: 5
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Gaujas attekas, aizvakar bļitkai pat virsū neskatījās. Ar lielu lūgšanos un mazu diskobumbu kaut ko jau piemānīju. Lielākais 225g.

Tight lines!

parcopiDatums: Pirmdiena, 08.12.2014, 16:16 | Ziņa # 2179
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14127
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Forši! ja
Es gan vēl tā arī neesmu atklājis sezonu, bet ziema jau vēl gara :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

J0nisDatums: Pirmdiena, 08.12.2014, 18:25 | Ziņa # 2180
Kompānijas dvēsele
Quote parcopi ()
bet ziema jau vēl gara

Ziema jau gara ,bet izskatās ka ledus šogad vairs biezāks nepaliks :) tikai plānāks ne

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

martiDatums: Pirmdiena, 08.12.2014, 18:32 | Ziņa # 2181
Estēts
ledus būs, un kāds vēl!

parcopiDatums: Pirmdiena, 08.12.2014, 18:44 | Ziņa # 2182
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14127
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Ledus ta būs, kur liksies. Vēl jau tikai decembra sākums. Bet kaut kā uz to ziemas copi nav tās patīkamās nervozitātes un kņudoņas iekšā, kas pavasarī. Bet mērķis ir - jānoķer beidzot tā līdaka no ledus apakšas :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Pirmdiena, 08.12.2014, 19:45 | Ziņa # 2183
Vīrs ar pieredzi
Komentāri: 1749
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Nu malači, kas bijuši. ja Man tagad tik sestd, svētd. pieejamas. Tā teikt cietais darbs. Bet pats jau izvēlējos.

eidisDatums: Pirmdiena, 08.12.2014, 20:10 | Ziņa # 2184
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 105
Reputācija: 5
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Šīs brīvdienas atkal jālaiž, tik nezinu, kāpēc asaris attekā nav iegājis normāli. Pa kādam tik.

Tight lines!

eduksDatums: Otrdiena, 09.12.2014, 08:39 | Ziņa # 2185
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Esmu atpakaļ no 10 dienu atvaļinājuma. Sezona atklāta! Esmu mazliet nomierinājies un piezemējies un asarus atēdies :D ...

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

J0nisDatums: Otrdiena, 09.12.2014, 18:28 | Ziņa # 2186
Kompānijas dvēsele
Nu Eduk ,te bij ko tīrīt :) bet ašuks ir tik forši garšīgs ka tas atmaksājas ja katru dienu varbūt netīrītu bet nedēļā reizes 3 varētu,ja tik būtu ko :) un vispār man patīk tie sīkuļi,vienkārši cepti,kraukšķīgi. Tos lielākos virs 100 vai nu zupā ,vai atpakaļ āliņģī .Tos sīkuļus domāju no 50 līdz 100gr. Nezinu vai tas būtu pareizi tik mazus ņemt ,bet citi laiž atpakaļ mazos :) a es lielos :D Lielos varētu filēt ,mācījos no Martī kaut kā nesanāk :( Pēc pāris kilo varbūt piešaušos svilpo Ja to mazos nedaudz patīra un ieliek cepjamajā traukā pusi uz pusi ar sīpoliem aplej ar eļļu lai visu nosedz un liek vārīties cepeškrāsnī aptuveni uz stundu ,nu tad vispār ir krutie kraukšķi ja

Ziņojumu laboja J0nis - Otrdiena, 09.12.2014, 18:33

BorodaDatums: Otrdiena, 09.12.2014, 18:54 | Ziņa # 2187
Vīrs ar pieredzi
Komentāri: 1749
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Mjā, izskatās skaisti, lai neteiktu vairāk... ja Man nemaz neskauž! :D

urmaasDatums: Otrdiena, 09.12.2014, 20:13 | Ziņa # 2188
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
JOnis. Tos zirgazobus izfilē un vāri eļļā kamēr šamie tādi zeltīti paliek. Kad šamos nosmēli, tad tik uzber sāli un apmaisi. I čipsus nevajadzēs - iet iekšā uz urrā. Un ja vēl ar bairīti šamo noskalo, tad jau pavisam ja

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

martiDatums: Otrdiena, 09.12.2014, 20:44 | Ziņa # 2189
Estēts
jū, asarīši man baigi iet pie dūšas. un tie mazie filējas vēl labāk par lielajiem.
arī garšo baigi super.
starp citu es vienreiz tā pat izfilēju un sacepu arī peipusa raudas un bija tik pat labi.
ārzemju viesi, pat novērtēja raudas labāk par asariem...

eduksDatums: Trešdiena, 10.12.2014, 08:29 | Ziņa # 2190
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote J0nis ()
Nu Eduk ,te bij ko tīrīt :) bet ašuks ir tik forši garšīgs ka tas atmaksājas ja katru dienu varbūt netīrītu bet nedēļā reizes 3 varētu,ja tik būtu ko :) un vispār man patīk tie sīkuļi,vienkārši cepti,kraukšķīgi. Tos lielākos virs 100 vai nu zupā ,vai atpakaļ āliņģī .Tos sīkuļus domāju no 50 līdz 100gr. Nezinu vai tas būtu pareizi tik mazus ņemt ,bet citi laiž atpakaļ mazos :) a es lielos :D Lielos varētu filēt ,mācījos no Martī kaut kā nesanāk :( Pēc pāris kilo varbūt piešaušos svilpo Ja to mazos nedaudz patīra un ieliek cepjamajā traukā pusi uz pusi ar sīpoliem aplej ar eļļu lai visu nosedz un liek vārīties cepeškrāsnī aptuveni uz stundu ,nu tad vispār ir krutie kraukšķi ja

Atzīšos, ka es arī mazos arī uzreiz atpakaļ āliņģī negrūžu, īpaši jau tajā pašā :) ... Protams, kamēr normālie ir labi sameklējami, lieku uzsvaru uz tiem, bet kādreiz nobildēšu kādu no saviem februāra lomiem uz bļitku :D - tur sanāk 3 loma kategorijas - neliela daļa (vismaz skaita ziņā :D) cepamie, tad kotlešnieki un visbeidzot čipsenieki :D ... Vidusmērā tās ir pāris simti galviņas vidēji vienā copes reizē :D ... Takšto ar mazo asaru ķeršanu un ēšanu mani arī nepārsteigsi :D ...

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv