uz ledus priekš ēsmas filēju ar trulu. domāju, ka ar asu jābūt daudz vieglāk un labāk. es lietoju gemosā pirktu Arcos firmas spāņu nazi. tas nazis izskatās vairāk pēc sēņu naža. nav nekāds spec filejnieks, bet ir plāns, lokans un komplektā ar fikars nažu asināmo baigi ilgi uzfrišināms (jo plāns) un tiešām kā žilete. tas nazis maksā drusku pāri latam
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Marti un Dadziit - tā vietā lai brauktu uz tirgu pēc stintēm, pabrauciet vēl kilometru Ķengaraga virzienā un tur pretī veikalam Mols, tagad viss notiekās. Anatolijs ar tagad tur. Gadās arī 20cm garumā, vidējais izmērs 14-15cm
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nu jā, stinte ir. Vakar diezgan labi saķēru un ķēra visi apkārt, bet šodien es nevarēju noķert pirmo, lai būtu uz ko ķert. Baltos negribēja ne pa kam. Tiem, kam jau bija stintes, cope bija gana aktīva. Šodien es gan tikai stundiņu tur biju. Kaut kā tā.
Nu jā, stinte ir. Vakar diezgan labi saķēru un ķēra visi apkārt, bet šodien es nevarēju noķert pirmo, lai būtu uz ko ķert. Baltos negribēja ne pa kam. Tiem, kam jau bija stintes, cope bija gana aktīva. Šodien es gan tikai stundiņu tur biju. Kaut kā tā.
Tu jau mosh ar kājām vari aiziet :)) Ja kas vakar biju Ainažos -no rīta ne īpaši pa vienam diviem no lunkas ap pusdienslaiku jautrāk ,tā kā bij jābrauc maijami tad vakara žoru negaidījām -vidēji pa 3kg uz degunu.