[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Zivinens, eduks, kapracis, Zivnieks  
Kur? Kā? Uz ko? Kāds ledus?
J0nisDatums: Otrdiena, 12.02.2013, 09:00 | Ziņa # 1636
Kompānijas dvēsele
Grupa: Savējie
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Brīvdienās tika pabūts pie baltās kāpas,laiciņš patīkams,bet copes nu ļoti švakas.Kaut cik normāli gāja no rīta ,līdz 10.30 vēlāk cope pierima.Atsākās pa retai copītei ar 10-15 min. intervālu ap 12.00 Bet nu tik švakas copes ka ārā dabūt izdevās kādu pa retai.Bet neliela kustība notiek ,ceru ka vēl tas pareizais gurķu bariņš tikai ienāks :) Kopumā diena pavadīta kā vienmēr ideāli,Je6kam noķertas 11 laba izmēra stintes,man tieši tas pats. Nākošreiz būs vairāk :D

Pielikumi: 5487108.jpg (41.1 Kb) · 4279826.jpg (28.7 Kb) · 5291815.jpg (51.9 Kb) · 0937233.jpg (62.2 Kb) · 1704805.jpg (71.9 Kb)

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

Johnny_BravoDatums: Trešdiena, 13.02.2013, 14:23 | Ziņa # 1637
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 316
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti
Buļļupē pie Bolderājas baigie bari. Biju svētdien uzkāpis arī, bet dabūju vien pāris ašukus ne

johnny bravo

Ziņojumu laboja Johnny_Bravo - Trešdiena, 13.02.2013, 14:25

ZorroDatums: Trešdiena, 13.02.2013, 14:24 | Ziņa # 1638
Komentāri: 280
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti
Es uz Burtnieku vairāk nebraukšu :D
Nepietiek, ka rudenī mani tur visu laiku piesmej, tad tagad ziemā arī :D
Aizbraucu līdz kolēģim. Sākumā pa dienu sēdējām, viņam tika divi mēra zandarti, man tikai daži ķīšī un viens asaris uz bļitku :D
Vakarā pārslēdzāmies uz vēdzelēm, mana vienīgā atkabinājās pie āliņģa, bet kolēģim trīs mēri. Tā jau vairs nav nejaušība, bet likumsakarība - jau trešo reizi man Burtniekā sanāk ļoti līdzīgi :D

Ķīsīts brauca pār ezeru
Rakstītām i kamanām,
Asarītis zirgu dzina,
Raudiņ' tura kamaniņas.

BarcaManiacDatums: Trešdiena, 13.02.2013, 15:46 | Ziņa # 1639
Komentāri: 53
Reputācija: 2
Par aktivitāti
Svētdien biju Dzirnezera, siko ašuku 50-80 gr bija noķerts nenormals kvantums, ar koleģi pareķinājam ka ap 4-5 kg varējam salasīt, mēra ašuki bija 7 gb 120-150 gr. Es ka vienmer ar bļitku, a koleģis ar savu planejošo spāri, loms viņam bija krietni labāks par manejo, trāpijas virs 200 daži, bet stajgājot pa ezeru satikam vienu copmani kuram bija kaste gandrīz pilna ar ļoti laba izmera ašukiem, redzeju ka viņš sedeja visu laiku viens gandriz pa vidu, ķera ar mormišku.

AnatolijsDatums: Trešdiena, 13.02.2013, 17:12 | Ziņa # 1640
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Šodien biju superslepenajā vietā. Ķērās pārsvarā asari 70-110gr, bet nu ķēras diezgan labi. Viens kaut kas liels aizgāja. Domāju, ka breksis. Es jau skops uz iebarošanu, tāpēc varbūt arī neviens netika izcelts :)
Te apmēram kilograms ašuku, ko paņēmu mājās :)
Pielikumi: 2604941.jpg (70.7 Kb)

Za ribalku!

BorodaDatums: Trešdiena, 13.02.2013, 17:55 | Ziņa # 1641
Grupa: Dzēstās
Forši, Anatolij! ja Kā es netieku uz copi, tā kaut kas ķeras, kā tieku, tā nekā. Varbūt sestdien kaut kas noķersies. :)

J0nisDatums: Trešdiena, 13.02.2013, 19:01 | Ziņa # 1642
Kompānijas dvēsele
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (Johnny_Bravo)
Buļļupē pie Bolderājas baigie bari. Biju svētdien uzkāpis arī, bet dabūju vien pāris ašukus

Šogad 2 reizes arī biju tur uzkāpis ,pie baznīcas,un arī tikai sīki ašuki.Runā jau visādi ,bet man tur pagaidām normāla cope nav bijusi ne Bet vieta laba :)

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

BorodaDatums: Trešdiena, 13.02.2013, 19:11 | Ziņa # 1643
Buļļupe - tīklu upe.

dadziicDatums: Ceturtdiena, 14.02.2013, 08:22 | Ziņa # 1644
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Radās doma, ka vajadzētu pārbaudīt zandartu vietas Daugavā pie mājām, bet kaut kā tas atkusnis un straumīte... Ka nesanāk pelde (labākajā gadījumā)...

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

parcopiDatums: Ceturtdiena, 14.02.2013, 08:24 | Ziņa # 1645
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Dadziic - nu es kad toreiz biju IKšķilē, ledus bija labs. Bet palaida ūdeni un plaisu skaņas bija nepatīkamas un lieki satrauca :D Bet nu lūzt nekas nelūza. Tad gan nebija atkusnis :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

J0nisDatums: Ceturtdiena, 14.02.2013, 08:49 | Ziņa # 1646
Kompānijas dvēsele
Quote (parcopi)
Dadziic - nu es kad toreiz biju IKšķilē, ledus bija labs.

Tev jau bij jāraksta - Kādreiz sen,senos laikos kad biju Ikšķilē ... :)

parcopiDatums: Ceturtdiena, 14.02.2013, 09:08 | Ziņa # 1647
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote (J0nis)
Tev jau bij jāraksta - Kādreiz sen,senos laikos kad biju Ikšķilē ...

Reiz sensenos laikos, aiz trejdeviņiem kalniem un trejdeviņām zemēm dzīvoja vecis. Viņam bija trīs dēli, divi gudri, trešais muļķis! Tad es biju Ikšķilē un ledus tur bija ok :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Ceturtdiena, 14.02.2013, 16:33 | Ziņa # 1648
Multimakšķernieks
Biju uz stundiņu brekšos aizskrējis raksta
Satiku Armandu, bet Zivnieks jau bija prom. Neķērās :D
Barību izmantoju kāda vēl ir palikusi no rudens :)
From February 14, 2013

Veči sēdēja :
From February 14, 2013

Baroju gan ar barību, gan motili, gan vēl apsēdos āliņģos, ko Zivnieks no rīta jau bija iebarojis :)
From February 14, 2013

Mēģinaju uz stāvošu, mēģināju tirināt, bet kopā bija tikai viena cope uz stāvošu un to pašu nepiecirtu :D
From February 14, 2013

Veči pa kādam blakus dabūja, bet dikti reti un izmērs arī smieklīgs. Vienu tikai redzēju, ko var jau sākt dēvēt par breksi. Bet nu kustība sākusies - nākamnedēļ pieiešu tai lietai nopietnāk. Aiziešu agrāk, barošu vairāk, sēdēšu ilgāk, izmantošu ziemas fīderīti arī. Kaut kā tā. Ne asakas visiem! fish

BorodaDatums: Ceturtdiena, 14.02.2013, 16:58 | Ziņa # 1649
Ahā, tagad skaidrs vismaz, kas notiek superslepenajā vietā. Es jau gandrīz biju nobriedis rīt tur doties, bet tagad nogaidīšu...plus vēl sestdienas pasākums.

BebrsDatums: Svētdiena, 17.02.2013, 18:14 | Ziņa # 1650
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Šodien Ventā daži sīki asarēni, uz šķērseni viena cope, kg līdaka krastā. Vispār totāla necope, gan virs, gan zem rumbas

Nav bildes- nav zives :D

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv