[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Zivinens, eduks, kapracis, Zivnieks  
Kur? Kā? Uz ko? Kāds ledus?
J0nisDatums: Pirmdiena, 21.01.2013, 19:58 | Ziņa # 1546
Kompānijas dvēsele
Grupa: Savējie
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Malači !! Lielo nebija bet vismaz kaut kas.Man ja godīgi, patīk vairāk cepti tādi ap 100gr.un uz leju, ne lielāki. Kraukčulīši :D

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

martiDatums: Pirmdiena, 21.01.2013, 20:43 | Ziņa # 1547
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (J0nis)
Man ja godīgi, patīk vairāk cepti tādi ap 100gr.un uz leju, ne lielāki. Kraukčulīši

pievienojos, man tas pats. un ja vēl atrod, kas viņus safilē, kamēr pats dzer alu un noskaņojies - tad vispār!

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

BebrsDatums: Pirmdiena, 21.01.2013, 21:07 | Ziņa # 1548
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Normāla cope, normālas zivis ja

Nav bildes- nav zives :D

parcopiDatums: Otrdiena, 22.01.2013, 01:19 | Ziņa # 1549
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

J0nisDatums: Otrdiena, 22.01.2013, 08:44 | Ziņa # 1550
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Bikiņ ir ! izbrins Lomus gan nevienam neredzēju svilpo

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

urmaasDatums: Otrdiena, 22.01.2013, 08:59 | Ziņa # 1551
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Tas pats ari uz Ventas lemberģijā darīsies.Pienāks stinte Lielupē ari būs tas pats.

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

AnatolijsDatums: Trešdiena, 23.01.2013, 01:05 | Ziņa # 1552
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Lielupē jau tagad baigie bari sēž. Pie akvaparka. Šodien braucu ar brālēnu tur garām un nobrīnījos. Laikam vimbas, cik sapratu sākušas iet, bet baigi agri izbrins
A no rīta šodien biju tur, kur Aigars un Boroda vakar. No rīta cope vispār bija ideāla. Stundas laikā man jau bija padsmit asari no 60-200gr. Bet bonusnieks neviens netrāpījās, bet tāpat pa dažām stundām smuki saķēru ja

Za ribalku!

spulgitsDatums: Trešdiena, 23.01.2013, 14:27 | Ziņa # 1553
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Quote (Anatolijs)
A no rīta šodien biju tur, kur Aigars un Boroda vakar.

Tur vakar vakarā uzdarbojās kādi 9 brakari ar ūdām.Pazvanījām atiecīgām personām bet kā beidzās tur nezinu jo cepums beidzās.

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

ZivnieksDatums: Trešdiena, 23.01.2013, 14:48 | Ziņa # 1554
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
a ko tur var ūdot? līdakas tur nav manītas (ja runājam par to pašu vietu), a zandartu izūdot nav tik vienkārši...cits jautājums ir televizori, kas pērn tur bija topā...

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

spulgitsDatums: Trešdiena, 23.01.2013, 15:33 | Ziņa # 1555
Quote (Zivnieks)
a ko tur var ūdot? līdakas tur nav manītas (ja runājam par to pašu vietu), a zandartu izūdot nav tik vienkārši...cits jautājums ir televizori, kas pērn tur bija topā...

Teļuki arī bija

parcopiDatums: Trešdiena, 23.01.2013, 17:51 | Ziņa # 1556
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Ap 16:00 braucu pāri Lielupes tiltam, tiešām beigie bari sēž izbrins

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Piektdiena, 25.01.2013, 10:19 | Ziņa # 1557
Multimakšķernieks
Anatolijs tagad Vecdaugavā sēž!

AnatolijsDatums: Piektdiena, 25.01.2013, 17:02 | Ziņa # 1558
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Vecdaugavā kā vienmēr - ķeras labi, bet nelieli! Ūda gan klusēja. Šos nokraukšķināšu uz pannas raksta
Pielikumi: 1706166.jpg (106.3 Kb)

Za ribalku!

BorodaDatums: Piektdiena, 25.01.2013, 17:09 | Ziņa # 1559
Grupa: Dzēstās
ha, esi labi savilcis! ja

spulgitsDatums: Piektdiena, 25.01.2013, 18:19 | Ziņa # 1560
Labs ašuks ja

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv