Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielupē jau tagad baigie bari sēž. Pie akvaparka. Šodien braucu ar brālēnu tur garām un nobrīnījos. Laikam vimbas, cik sapratu sākušas iet, bet baigi agri A no rīta šodien biju tur, kur Aigars un Boroda vakar. No rīta cope vispār bija ideāla. Stundas laikā man jau bija padsmit asari no 60-200gr. Bet bonusnieks neviens netrāpījās, bet tāpat pa dažām stundām smuki saķēru
a ko tur var ūdot? līdakas tur nav manītas (ja runājam par to pašu vietu), a zandartu izūdot nav tik vienkārši...cits jautājums ir televizori, kas pērn tur bija topā...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
a ko tur var ūdot? līdakas tur nav manītas (ja runājam par to pašu vietu), a zandartu izūdot nav tik vienkārši...cits jautājums ir televizori, kas pērn tur bija topā...
Teļuki arī bija
Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!
Ap 16:00 braucu pāri Lielupes tiltam, tiešām beigie bari sēž
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)