lai arī šodien, pa lielam bija sūkājiens, es riktīgi labi nocopējos bet es domāju, ka viss būtu bijis reāli kruta un savu iepriekš izstrādāto stratēģiju būtu arī īstenojis, ja vien mauka CENZĒTS HES būtu strādājis tā kā tam vajadzētu
bet ko uz pannas uzlikt būs
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Bet vai panna sanāks pilna - tas jau ir jautājums, uz kuru atbildi noteiks pannas lielums
Pats pēc rīta atsūciena Vecdaugavā, pēc sozvončika ar augstākrakstījušo personāžu, devos uz viņa koordinātēm.. Tur atcerējos, no bēŗnības, ka bija kautkāda pāraide "Dari ar mums, dari kā mēs, dari labāk par mums..", nu kautkā tā.. tad nu man sanāca "Sūkā ar Zivnieku, sūkā kā Zivnieks, Sūkā labāk kā Zivnieks.." Tā varētu raksturot manus rezultātus Bet diena bija forša un copēt ir forši neatkarīgi no rezultāta Zivis nav jātīra un vakariņās būs vista ideāli Pateicoties Zivniekam tagad zināšu par vienām koordinātēm pilsētā vairāk paļdis!
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Sūkā ar Zivnieku, sūkā kā Zivnieks, Sūkā labāk kā Zivnieks..
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Das labi netaisnojies Es pirmndien tajā koordinātēs iespējams pabūšu. Cerams, ka bez sūkašanas
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)