Sestdien pabijām ar Je6ku,Stautu un Agri (LJM) Jūrmalā starp tiltiem ar nodomu piemānīt kādu vimbu,bet nodoms nerealizējās Visiem knābāja tikai ķīši, es dabūju divus ašukus un sāka apnikt .Tautas starp tiltiem nebij tāpat kā zivis .viss makšķernieku bars pārcēlies uz augšu tuvāk Varkalim . Tur gan bij melnais tūkstotis :)Nolēmām parbraukt paskatīties kā izskatās pie baltās kāpas un izrādijās ka tur tas pats - cilvēku nav ,stinšu arī.
Tik bagātas nu šoreiz sanāca vakariņas Bet nu ķīsis Je6kam bija varens
Pēc neveiksmīgās sesdienas,svētdien nolēmām palikt Iecavā un nekur nebraukt. Cope nebij no labākajām ,bet nu izmērs priecēja Jāurbjās gan bij un jāmeklē .No viena cauruma vairāk par vienu neizdevās dabūt.
Iecavā smuki asari! A Lielupe kaut kā mūs gandrīz vienmēr piečakarē, nav ko tur rādīties
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es vēl nezinu par nākamajām brīvdienām, vai man brīvs. Gribu kaut kad lučos aizmaukt, kamēr ledus līcī ir Arī vēdzelēs kaut kad ieplānots. Karoče sazvončiks A kas attiecas uz Lielupi, tad ieskaitot visus gadalaikus man tur ir bijušas tiešām veiksmīgas copes, tikai kādas 6-7reizes. Pie veiksmīgajām pieskaitu ari mūsu pavasara copi, kad saķēram daudz asarus. Toreiz tiešām to bija daudz un izmērs labs
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tuvējā dīķi patirināju mormišku, asari kūtri, 4 karodziņiem salasīju, viens tāds mutants, zilā krāsā, bez neviena sarkanuma/oranžuma un bez strīpām. Uz šķērseni viena laba cope, norāvās pie ālinģa, uz karodziņa iztina bet nepajēma.