Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Darba kolēģis ar čomu tikko no Engures. Izmērs 100-350gr un tiešām daudz. Galvenais, ka tikai uz bļitkām Vakar esot bijuši arī pa kādam 400-500gr Ehh, kad es ziemā uz tādu copi trāpīšu?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es ar atpakaļ. Asarus tīri smuki ar Borodu paķērām. Atskaite nedaudz vēlāk
Uz bļitku ņema galīgi švaki, šķērsenes neaiztika vispar, tāpēc metu kaunu pie malas un paņēmu no Borodas morsmiškmakšķeri un motiļus. Tad pamazām arī cope aizgāja
Nocopējām līdz 14:00. Lielo nebija, bet ik pa laikam ašuki trāpījās. Slikti, ka straume galīgi nebija, hess neko nebija palaidis Te mūsu koploms. Boroda darbojās no 9:00-14:00, es no 10:30-14:00, bet var teikt, ka 13:00 cope pazuda. Pēdējā stundā tik divi asari
Man baigi patika. Laiciņš labs, cope bija, kaut ari ne tāda, ka tika gaidīta. Zivis arī bija, arī ne tādas, kā tika gaidītas, bet viss kopumā vienkārši super! Ne asakas visiem!