Vells ka vajadzētu man to mazo barotaviņu no Buma iepirkt. Nekā nesanāk iebraukt Bruņinieku ielā, jo uz darbu braukāju ar vilcienu. Vot i tā katru dienu: Salaspils - Imanta - Salaspils
bruņinieku bode man principā sanāk pa ceļam. būs jāieskrien paskatīties kādu dien. varētu tev dadzīt ar paķert, bet diez vai mēs vēl šogad daugavā satiksimies ja nu vienīgi parcopi rīkotajās zemledus sacenēs.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Nu tā. Pārcilāju šodien rīkus un nonācu pie secinājuma, ka pa lielam man viss ir. Lielā bļitku makšķere ir, mazā bļitku makšķere ir, mormeņu makšķere ir - visām auklas vēl labas, nav jāmaina. Stavošā makšķere ir, vajag jaunu auklu 0,12-0,14mm. Atsitējs pateicoties Spulgitam ir, barotava ir, nagi ir, kaste ir, putu kausiņš ir, cimdi ir. Jāsalabo, vai jāiegādājās jauns karodziņš, dažas pavadiņas, mazās karabīnītes, vēl viena mormeņu makšķere + aukla, kādas padsmit mormiškas jaunas un arī jāpapildina bļitku kolekcija
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Pieminēji atboiņiku arī atcerējos ka man vajaga,būt ir ,bet pats taisīju kautkā ne tā sanāca Par makšķerītēm runājot man ar labāk patīk ja ir kādas 4 balailaikas . Vietu ne velna neaizņem bet laiks gan ietaupās . Uz katras sasien savādākas mormiškas un uz ledus -lafa :)nagi sienot nav jāsaldē.
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Vietu ne velna neaizņem bet laiks gan ietaupās . Uz katras sasien savādākas mormiškas un uz ledus -lafa :)nagi sienot nav jāsaldē.
Nu ja, to es ar domāju. Esmu pārsējis pie -padsmit grādiem... nebij jauki. Zivi velkot pirksti tā nesalst, bet kad pusaklam jāčakarējas ar pārsiešanu....brrrr....brrrr...
Pa kādai jau noķeru. Vispār šī būs trešā pilnā sezona uz ledus, laikam tiešām jānoķer kaut kas būs J0ni - davai, svētdien kaut kur laižam!
Boroda - nu nāks tuvak nedēļas nogale, redzēsim kāds kur ledus un kaut ko izdomāsim. Es svētdien toč gribētu atklāt sezonu, bet nekur tālu braukt negribu, jo vakarā atkal uz darbu