Mašīns ir remontā, solīja uz 14 datumu dabūt gatavu . Ja tā būs tad brauksim ar Je6ku sestdien. Ja mašīns nebūs tad tikai varu piebiedroties ja braucat uz šo pusi
Quote (Boroda)
Mani ar Joni nu toč nevar laist kopā... :D
Borada ko nu bļausties ,es takš tavs glābējzvans
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Es ar šodien nedaudz pastrādāju:)darbā Uzmeistaroju kastīti priekš bļitkām ,bet tā kā izskatījās patukša uzbliezu uz ātro 6 bļitkiņas Nezinu kā strādās,spainis bij pa mazu lai ko saprastu. Bet domāju būs oky . Manējās tās ar trīsžuburiem ,vēl tikai varbūt jāuzmet kāda pērlīte vai jāpiesien kāds diega gabals
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Paņem vēl kādu zaļi oranžo banāniņu. Bet vispār viss atkarīgs no tevis paša un spēles. Gan ar laiku sakrāsi kādas 100, tad būs ejošās, rezerves un vēsturiskās mormiškas. p.s. obligāti jābūt vismaz vienai.
Ja ir pa rokai, tin virsū ap 0.4 aukliņu. Dūcīšiem pietiks ar 10-15 metriem, bet tomēr vajag metrus 25-30 uztīt, nekad tomēr nezini, kad tā laime atnāks, jābūt gatavam
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!