Man jau gan liekas,ka konstrukcijai (ar karodziņu,ar pludu vai bez tā) sen vairs nav nozīmes.Vasarā-jābūt kontaktā ar laivu vai makšķernieku,ziemā-nedrīkst attālināties no MAKŠĶERRĪKA tālāk par 50m,punkts.
dadziic 0,16???????? vot gribētu būt blakus, ka Tev uzsēžas labs ščukārītis varbūt pat ne blakus, bet tajā pašā ezerā gan..tā pat reakciju dzirdētu ja lielie balansieri un ar domu tieši uz līdaku, tad iesaku sākot ar 0.22
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Zivniek! Paldies! Es domāju ka es atrodoties Norway dzirdētu dadziic reakciju Es biju domājis 0,3 vai 0,35, jo copēšu Norvēģijā Bet tgd domāju ka 0,3 būs ok
Galdnieks/ antīko mēbeļu restaurators Pirms metat ārā kādu antīku mēbeli paziņojat par to man! :) Varu arī restaurēt kādu mēbeli! :)
uz mazajiem balansieriem 0,16...0,2. Man uz balansieru pikšķeres stāv 0,22 vai 0,24. Atzīstos, ka kaudzēm līdaku neesmu vilcis, bet cik ir gadījeis ne viens ašuks, ne viena līdaka nav aizgājusi.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nē, viņa bildē ir Vispār man pašam baigi patīkās otrā mormene no kreisās puses, tād sfēriski, rombiski kvadrātaina
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)