Es Daugavā esmu izmantojis pat 120g barotavas un tad vēl reizēm liekas par maz. Viss atkarīgs no izvēlētās copes vietas. Šogad ĒSMAS veikalā iegādājos FOX barotavas, pagaidām esmu ļoti apmierināts, jo lido labāk nekā kantainās un augšā ceļas ļoti labi.
Šogad ĒSMAS veikalā iegādājos FOX barotavas, pagaidām esmu ļoti apmierināts, jo lido labāk nekā kantainās un augšā ceļas ļoti labi.
FOX barotavas patiešām augšā ceļas ļoti labi un iemetieni ar tām sanāk precīzāki, bet lido tās tomēr sliktāk nekā kantainās un straumi arī tur sliktāk. Pie tam spārniņi ir diezgan vārgi un lūst nost. Tomēr vietās kur vajag lai barotava ātri paceltos no grunts tas ir viens no labākajiem risinājumiem.
Ir tādas arī man. Visu pagājušo vasaru bija iespēja ar tām strādāt, un varu teikt, ka vidējās un tālajās distancēs ir jāpieliek vairāk spēka lai iemestu nepieciešamajā attālumā FOX barotavu nekā parasto kantaino. Arī Gauja šogad parādīja, ka straumi tās tur sliktāk.
p.s. Tas ir mans viedoklis (un ne tikai) un es ne mazākā mērā nevēlos to kādam uzspiest.
Tá tas arī bija domāts:) Protams ka joks, aizmirsu smaidiņu pielikt:)
Katrā jokā ir arī daļiņa patiesības. Kas mums liedz izmantot peldošās barotavas un makšķerēt ūdens virsējos slāņos? Nepieciešams tikai iegādāties vai izgatavot peldošo barotavu. Apmēram šādu. Uzsiet šāda tipa sistēmu.
Tas kaut kā neiet kopā ar gruntsmakšķerēšanu Ideja nav slikta, bet tas jau pavisam cits makšķerēšanas veids, kuram var izmantot fīderi Bet vispār šito ir vērts pamēģināt!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vakar pasēdēju Lielupē uz brekšiem. Copēja tikai sīkie pliči. Vienu breksi virs kilo dabūju, kad jau taisījos prom. Laikam jāpiekrīt Grabovskim, ka apetīte šiem tagad ir nakts laikā. Ja sanāks, jāizbrīvē kāda nakts, lai pasēdētu upes malā
Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...
Aizvakar pasēdēju Buļļupē ar fīderi. Saklausījos no pazīstamajiem, ka brekši tagad lielos baros un varot uz tiem uztrāpīt Nosēdēju kādas četras stundas līdz tumsai - nevienu breksi neredzēju Bija daži asari, divas raudas un daži pliči
Es savu kopš vasaras neesmu aizticis, bet ir doma, ka tieši vajag pamēģināt. Vienīgi ar to zivju atrašanu un pievilināšanu rudenī, gan būs ko iespringt.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)