Vecmīlgrāvī? Man tās Rīgas vēdzeles piesmej konkrēti! Vairāki man zināmi cilvēki ir ķēruši vēdzeles Mīlgrāvja kanālā un Daugavā Vecmīlgrāvī, bet tur vienmēr klusums. Pagājušo gadu biju 3reizes Mīlgrāvja kanālā un 4reizes pie Maksimas. Redzēju kā noķer buti un zandartu, bet pašam viena cope pa 7reizēm bija un domāju, ka tas bija žanis ne vēdzele. Šogad ar vienu reizi bik pasēdēju Mīlgrāvja kanālā, bet ar kā vannā. Mistika! Paskaties to pašu gambers albumu clā. Un citi pazīstami ir tur tikuši pie smukām vēdzelēm.... Es laikam tikai Lielupē un Ventā varu noķert
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es maukšu uz riktīgi uz augšu. Vēl aiz Skrīveriem. Bet mīlgrāvja kanāls jā, tas ir inčīgs...Moš i būs tur kādu vakaru aiz gara laika jāpasēž. Bet man tur no krasta nepatīk, ta drīzāk no laivas.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Vakar vakarā bija baisais iznāciens no 18.00 uz kādu stundu. Cope sekoja uzreiz pēc iemetiena, bet nesēdās virsū ne pa kam. Izdabūju tik trīs. Viena normāla-ap kilo un divas mazās. Pēc tam copes kā ar nazi nogrieza, bet pēc 21.00, kad jau vācos prom, izvilku bez copes vēl vienu un tieši kilo! Kopumā feini pavadīts vakars, deguns gan nosala
Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)