Man ir sanācis ļoti interesants copes sākums 2018.gadā. Pirmā cope šogad, netipiski janvārim, man bija no laivas, bet otrā sanāca diezgan ekstrēma ar grunteni! Bija doma pasēdēt brīvdienās ar Imantu lielākā upē uz vēdzeli, bet laika apstākļu izmaiņas darīja savu un lielajai upei piekraste bija aizsalusi un tāpēc cope tur atkrita, bet mēs nepadevāmies un devāmies pie mazākas upes ar lielāku straumi, kura vietām arī bija jau aizsalusi, bet atradām vietu, kur iekārtoties vecā vecgada vakarā. Jāsaka gan, ka nav ne jausmas, vai tajā upelē vēdzeles vispār ir! Bet tā jau pasēdēšana sanāca skaista. Sauss laiks, smuks ziemas vakars bez sniega, zvaigžņotas debesis, aizsaulstoša gruntenes aukla, suns, udžiņš. Ekstrēmi, interesanti un neaizmirstami. Diez vai kādreiz dzīvē es vēl sēdēšu 13.janvārī ar grunteni pie upes -8grādos! Tā, ka būs ko atcerēties!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šodien ar Koka Kluci aizbraucām līdz Gaujmalai, pasēdēt ar grunteni un fīderi. Standarta atskaite - laiks bija ideāls. nedaudz pat pasauļojāmies, padegustējām alu, uzcepām desas, bet copi gan neredzējām