Biju Lielupē vienu brīvdienas vakaru. Līmenis krietni augšā, bet vietiņu atradu. jau tikko sāka tumst, piedzīvoju riktīgu mazo vēdzeļu uzbrukumu. Kopā pa vakaru izvilku ap 20 točna! Mājās aizvedu divas. 700gr un vienu knapmēriņu. Toties nebija garlaicīgi!
Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...
Es Lielupē Slokas puse esmu pa so rudeni kopā kadus padsmit vakarus bijis. Rezultāti ir, bet diezgan švaki skaita un arī izmēra zinā. Toties tieši šo rudeni uzvilku savu lielako vēdzeli! Gandrīz 2kg! Un kas interesanti, ka sēžot uz vēdzeli, esmu noķēris arī divus mēra zandartus, lielākais 1,6kg!
Da nu tās jūsu vēdzeles! :D Kaut gan vēl vienu reizīti varbūt vēl sadūšošos šogad......bet varbūt arī nē
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Kaut kā šis gadalaiks man galīgi nesaistās ar līņiem
Jāizbrīvē laikam kāds vakars vēdzeļu copei. Nevar tak palikt sausā šosezon
Laikam nevar un nevajag točna. 38grādi temperatūra, a vakarā vēl uz diennakts darbu. Vēdzeles pagaidīs
Es divreiz pabiju pie Lielupes, abas reizes pie vienas smukas vēdzeles tiku. Pirmajā reizē ap kilo un vēl visādas sīkās, otrajā jau pusotriniece, viens knapmērs un vēl dažās mazās. Aktivitāte kaut kāda ir, bet līmenis augsts, ne visur var piekļūt
Quoteparcopi ()
Vēdzeļu cope. Mīti un patiesība. Personīgā pieredze.
Feina pieredze un novērojumi!
Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...