Nelietis! Visas manas vēdzeles izķersi Lielupē, kamēr nekā nevaru saorganizēties aizbraukt!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vakarnakt ,beidzot, arī biju aizmaucis uz vēdzelēm! Lielupe, protams! Vienu 33 cm dabuju un vēl 2 copītes bija... Paņēma uz raudiņas fileju ar slieku! Man jau liekās ka bija pārāk labs laiks! Ne īsti apmācies, ne īsti mīnusi, straume ar nekāda! Jāsaka gan pirms manīm sēdēja divi veči, kas ķēra uz nēģiem ar naktstāpu, nebija pat copi redzējuši! Ceru ka pirms ''ziemīšiem'' vēl sanāks!
Nekad dižen varens, bet vismaz to vienu mazo izdabūji! Es arī ceru, ka šogad sanāks vismaz reizi, vēl pasēdēt uz vēdzeli. Jābūt tak kādai, nevar būt visas tukšās reizes šogad.....vai arī var
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Biju vēl divus vakarus. Viens bija labs. Nav svarīgs skaits, bet divas bija virs kilo! Laiks gan tāds krietni par siltu šķiet, mežā pumpuri un gailenes aug, tāpēc arī vēdzelēm viss nojucis - nav nekādas likumsakarības uz to copi!
Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...
Bijām ar Jutrix aizbraukuši tepat uz Audupi gruntenes pamērcēt. Pusotra stunda aizvējā, svaigā gaisā, bet bez copēm. Kaut gan viena cope laikam bija. A varbūt tas tika izlikās! Satikām arī vienu foruma biedru, viņam uz spini arī nekas. Bet vispār interesanti - neatceros kad vēl februārī es būtu sēdējis pie ūdens ar grunteni un būtu tik silts laiks, sevišķi aizvējā! P.S. misene gan tur baigās kaudzes
nez kāpēc man liekas, ka kaut kāda copju kustība sāksies tikai tad, kad ūdeņi uzsils - pavasarī.
Tā arī būs. Ātrāk par marta beigām nekad nekas prātīgs nav trāpījies. Pat tās pašas vimbas. A ko padarīsi, ka laiks tāds ārā. Ar laivu es toč tādā negribu, ledus nav - atliek kaut ko pasākt no krasta un smīdināt visādus Voldiņus par to, ka neko atkal neesmu noķēris